Știri

Protestatarii belgieni amenințați cu suspendarea licențelor de transport

Guvernul belgian i-a amenințat cu suspendarea licențelor de transport pe transportatorii nemulțumiți care protestează împotriva taxării pe kilometru.

În cea de-a șasea zi de proteste împotriva introducerii de taxei pe kilometru Viapass în Belgia, ministrul belgian de interne al regiunii Valonia, Jan Jambon, a transmis un mesaj ferm către cei care protestează blocând drumurile.

Protestatarii belgieni amenințați cu suspendarea licențelor de transport

Conform declarației sale de pe 6 aprilie 2016, în cazul în care șoferii de camion nu suspenda imediat demonstrațiile, care au blocat principalele rute de intrare și ieșie din Belgia, poliția va scoate camioanele în afara drumului pe cheltuiala companiilor de transport. În plus, acestora li se vor suspenda licențele de transport pentru 15 zile.

Intervenția dură a ministrului de interne a venit ca urmare a celor șase zile de proteste dure, inclusiv pe platformele logistice, ce au afectat pe lângă buna desfășurare a traficului rutier și aprovizionarea  supermarket-urilor și stații de carburant.

În chiar după-amiaza zilei de 6 aprilie 2016 au fost întreprinse primele acțiuni ale poliției.

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

 

Din aceeași categorie...

Back to top button