Știri

Proteste ale fermierilor și în Spania, Bulgaria și Polonia

Blocajele din Franța sunt cel puțin pe moment uitate, dar proteste ale fermierilor au izbucnit și în Spania, Bulgaria și Polonia.

Fermierii spanioli organizează mai multe acțiuni de protest, blocând mai multe drumuri și autostrăzi. Operatorii de transport, care efectuează în această perioadă transporturi rutiere pe teritoriul Spaniei, sunt sfătuiți să consulte această hartă pentru a evita zonele în care drumurile sunt închise din cauza protestelor.

De asemenea, de ieri dimineață au început proteste ale fermierilor și în Bulgaria. Pe această hartă au fost marcate peste 80 de puncte în țară care vor fi blocate în fiecare zi de mașini grele.

Fermierii bulgari amenință că acțiunile vor continua și se vor accentua cu zi ce trece, până când cererile lor legate de ajutoarele de stat și de buget vor fi îndeplinite.

VEZI ȘI: Multe autostrăzi din Franța rămân impracticabile după protestele fermierilor

Și fermierii din Polonia vor începe să protesteze vineri (9 februarie), pentru o periodă de 24 de ore. Acțiunea va implica blocarea mai multor drumuri, precum și a punctelor de trecere a frontierei cu Ucraina.

Harta blocajelor preconizate din Polonia poate fi consultată aici.

Din aceeași categorie...

Back to top button