infotrafic

Protestele și ploaia au generat blocaje de trafic de peste 600 km în Ile-de-France

Protestele sindicaliștilor și ploaia au generat blocaje de trafic de peste 600 km în această dimineață în Ile-de-France, regiunea Paris.

Dimineața zilei de luni, 16 decembrie, s-a transformat într-un coșmar în Ile-de-France pentru majoritatea șoferii care au plecat spre birou cu mașina.

Protestele și ploaia au generat blocaje de trafic de peste 600 km în Ile-de-France

În timp ce protestul sindicaliștilor nemulțumiți de reforma pensiilor și cel al lucrătorilor din transport continuă, blocajele de trafic au depășit 600 km la ora 8:30 (ora Franței) în Ile-de-France.

La scurt timp după 8:45, portalul direcției de drumuri Ile-de-France (DiRIF) a raportat 628 de kilometri de blocaje de trafic în Ile-de-France, situație agravată și de ploaișe abundente căzute în Paris și regiunea din zona capitalei Franței. Media obișnuită în acest moment este cuprinsă între 200 și 350 km.

Potrivit Sytadin, accesul la centrul Parisului de pe autostrada A4 este închis în special din cauza drumurilor inundate.

VEZI ȘI: Mai multe sindicate din transport vor protesta pe 16 decembrie în Franța

Cei 628 de kilometri egalează recordul pentru blocajele de trafic „în afara evenimentelor externe” (vreme rea, greve, demonstrații etc.) care datează din 8 octombrie 2019.

Recordul absolut este de 739 km de blocaje de trafic atins pe 6 februarie 2018 în Ile-de-France cu puțin înainte de 19:30, din cauza ninsorilor abundente.

Din aceeași categorie...

Back to top button