Protestul fermierilor germani va afecta traficul pe mai multe autostrăzi

Protestul fermierilor germani va afecta traficul pe mai multe autostrăzi
Fermierii germani și-au exprimat din nou nemulțumirea față de politicile legate de agricultură și au anunțat un protest masiv pentru ziua de 26 noiembrie la Berlin.

Mii de fermieri germani au plecat cu tractoarele încă de luni, 25 noiembrie, pentru a ajunge pe 26 noiembrie la Berlin acolo unde se desfășoară protestul față de politicile legate de agricultură anunțate de guvernul german.

Protestul fermierilor germani va afecta traficul pe mai multe autostrăzi

Aceasta este a doua acțiune, după cea din octombrie, când marșul tractoarelor a rămas fără niciun rezultat.

De data aceasta și-au anunțat participarea femierii din toate landurile și cel mai probabil acțiunea lor va duce la îngreunarea traficului pe drumurile principale care duc spre Berlin.

Conform anunțului făcut de organizatorii acestui protest, la care participă asociații ale fermierilor din toată Germania, vor pleca spre Berlin aproximativ 5.000 de tractoare din toate colțurile Germaniei care se vor opri la Poarta Brandenburg pe 26 noiembrie.

Bonn, Köln, Düsseldorf, Dortmund și Bielefeld sunt doar câteva din orașele mari unde se vor aduna fermierii și apoi vor pleca spre Berlin pe autostrăzile A 4, A 9 sau A 71, acestea fiind unele dintre rutele anunțate.

VEZI ȘI: Restricții de trafic pentru camioane pe podul Theodor-Heuss din Düsseldorf

Poliția a comunicat că pentru siguranța tuturor celor implicați a recomandat circulația tractoarelor pe autostradă pe direcția spre Berlin, dar nu este exclus ca și traficul din localitățile adiacente să fie perturbat de acest protest.

Poliția recomandă șoferilor care întâlnesc aceste convoaie de tractoare să circule cu prudență și să fie atenți la manevrele de depășire.

Perturbările din trafic vor dura până pe 27 noiembrie cel puțin, ziua în care tractoarele vor pleca din Berlin înapoi de unde au venit pe aceeași rută.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.