Utilitare ușoare

Quantron oferă și o versiune plug-in hibrid a autoutilitarei electrice Q-Light

Specialistul în electromobilitate oferă autoutilitare electrice cu mase cuprinse între 3,5 tone și 7 tone.

Quantron și-a extins portofoliul de modele comerciale electrice cu o versiune plug-in hibrid a autoutilitarei Q-Light, bazat pe IVECO Daily.

Q-Light Hybrid combină autonomia ridicată și puterea unui motor cu ardere internă cu posibilitatea de a parcurge distanțele flexibil în modul electric fără emisii, spre exemplu, în zonele ecologice verzi.

Quantron oferă și o versiune plug-in hibrid a autoutilitarei electrice Q-Light

Echipată cu un motor electric de 120 kW, care generează un 1.150 Nm cuplu, autoutilitara abordează cu ușurință drumurile cu înclinație ridicată și oferă accelerații puternice atunci când este încărcată.

Acest lucru face ca Q-Light Hybrid să fie ideal pentru servicii de transport durabile în traficul zilnic urban. În funcție de dimensiune (20 – 29 kWh), bateria este complet încărcată în doar 3,5 – 5 ore. De asemenea, vehiculul recuperează energie în timpul exploatării, prin intermediul motorului electric, ceea ce extinde semnificativ autonomia pur electrică a vehiculului, care este de până la 70 km la o viteză maximă de 80 km/h.

Ca un plus, Q-Light Hybrid este aproape silențios pe drum în modul electric fără emisii.

Prin urmare, vehiculul poate fi utilizat și în procesele de logistică urbană în timpul zilei, dar și în timpul nopții, în zonele unde există restricții de zgomot. Aceasta înseamnă că livrările se pot face și în afara orelor de vârf ale traficului, ceea ce ajută atât la egalizarea traficului, cât și la o mai mare eficiență.

VEZI ȘI: Bilanțul acțiunii de control a camioanelor, din regiunea Tirol

Specialistul în electromobilitate Quantron AG oferă autoutilitare în diferite dimensiuni și mase, de la 3,5 tone la 7 tone. În funcție de versiune, sarcina utilă poate ajunge până la 3.400 kg.

Pe lângă ofeta de autoutilitare electrice noi, Quantron face și conversii ale modelelor mai vechi sau actuale, propulsate de motoare termice.

Din aceeași categorie...

Back to top button