GreenZoneUtilitare ușoare

Quantron, parteneriat cu hylane pentru modelul QLI FCEV

Producătorul de vehicule electrice Quantron a anunțat un parteneriat cu hylane, prima companie de închirieri vehicule comerciale alimentate cu hidrogen din Germania.

În colaborare cu hylane, QUANTRON va lansa în Germania modelul QLI FCEV de 5 tone, pentru livrările pe ultimii kilometri.

Quantron, parteneriat cu hylane pentru modelul QLI FCEV

Dispunând de o pilă de combustie puternică de 45 kW de la partenerul tehnologic al QUANTRON, Ballard Power Systems, și un motor electric de 150 kW, aceste camioane ușoare acoperă o autonomie impresionantă de 450 km cu o realimentare rapidă cu hidrogen de 10 minute.

Perfecte pentru regiunile cu infrastructură de încărcare limitată, aceste vehicule redefinesc transportul pe ultimul kilometru, acolo unde vehiculele electrice tradiționale sunt insuficiente.

VEZI ȘI: Ford Trucks va colabora cu Quantron pentru camioane electrice cu baterii și hidrogen

”Odată cu adăugarea utilitarei QUANTRON la flota noastră, hylane este capabilă să ofere aplicații neutre din punct de vedere climatic de la ultima milă până la combinațiile de 44 de tone”, a declarat Bruno Altenschöpfer, manager de flotă la hylane.

”Hylane împărtășește viziunea noastră pentru mobilitatea durabilă. Cu vehiculele noastre cu celule de combustie, dorim să contribuim la reducerea emisiilor de CO2 și să modelăm viitorul transportului durabil”, a spus și Andreas Haller, fondator și președinte executiv al Consiliului de Administrație al Quantron AG.

Din aceeași categorie...

Back to top button