Quehenberger Logistics a achiziționat 500 de MAN TGX

Quehenberger Logistics a achiziționat 500 de MAN TGX

Pentru reînnoirea parcului său auto, compania Quehenberger Logistics din Salzburg a decis să achiziționeze vehicule comerciale MAN pentru transport pe distanțe lungi.

Contractul cadru prevede livrarea a 500 de unități super echipate de MAN TGX, în trei versiuni – autotractoare cu suspensie pneumatică combinată cu arcuri lamelare, autotractoare cu suspensie pneumatică integrală și autoșasie cu 3 axe pentru transport de containere – ce vor fi livrate pe parcursul lui 2016 și 2017.

Toate camioanele sunt certificate pentru utilizarea biodiesel-ului. Pentru a minimiza consumul de combustibil, au fost preluate mai multe elemente ale modelelor EfficientLine, cum ar fi pachetul Aero cu spoilere pentru o mai bună aerodinamică precum și Airpressure Management, un compresor de aer ce poate fi deconectat.

Quehenberger Logistics a achiziționat 500 de MAN TGX

Având printre valorile sale siguranța în exploatare, Quehenberger Logistics a echipat toate unitățile comandate cu sistemele de asistență ACC (asistență la controlului distanței), LGS (asistență la păstrarea benzii de rulare) și EBA (asistență la frânarea de urgență).

VEZI ȘI: Modelul MAN TGX V8 trece la categoria ‘Oldtimer’

Camioanele vor fi operate prin intermediul unui contract de leasing operațional, care cuprinde și un contract de mentenanță, precum și o convenție de returnare a acestora. Durata de utilizare este de 36 luni și o medie de 150.000 km pe an.

[pullquote align=”full” cite=”Christian Fürstaller, CEO al Quehenberger Logistics” link=”” color=”#ff0000″ class=”” size=”14″]Quehenberger Logistics și MAN Truck & Bus au o legătură istorică deoarece, întocmai companiei Quehenberger, și MAN este o companie cu tradiție. Noi apreciem această continuitate și calitatea vehiculelor produse de MAN.[/pullquote]

Quehenberger Logistics este un specialist internațional în managementul transporturilor, logistica rețelelor și a contractelor, având o rețea proprie pe întreg teriroriul Austriei, precum și numeroase puncte de lucru în Europa de Est și Sud-Est. Prin cei peste 2.600 de angajați, Quehenberger Logistics oferă un spectru larg de servicii în domeniul transporturilor și logisticii.

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

 

Follow #infotrucker