Quehenberger utilizează un camion electric MAN TGM 26.360E în cadrul operațiunilor din Salzburg

Quehenberger utilizează un camion electric MAN TGM 26.360E în cadrul operațiunilor din Salzburg
Specialistul în transport și logistică Quehenberger Logistics testează în cadrul operațiunilor din Salzburg un camion electric MAN TGM 26.360E.

600 de vehicule, toate respectând normele de poluare Euro VI și echipate cu sisteme de propulsie care funcționează cu biodiesel, și instruirea angajaților pentru a șofa cât mai economic sunt două dintre măsurile pe care Quehenberger Logistics deja le-a luat.

Quehenberger utilizează un camion electric MAN TGM 26.360E în cadrul operațiunilor din Salzburg

Dar aceste lucruri nu au fost suficiente pentru compania austriacă. În urmă cu puțin timp, oficialii Quehenberger Logistics au decis să introducă în flotă un camion electric MAN TGM 26.306E.

Pentru Christian Furstaller, CEO-ul Quehenberger Logistics, viitorul departamentelor de logistică este reprezentat de vechiulele electrice. Acesta crede cu tărie că electromobilitatea este ideală pentru orașe, iar un business de familie trebuie să ofere întotdeauna ceva și comunității, dar și viitoarelor generații.

De aceea, reprezentanții Quehenberger Logistics au luat decizia să reducă amprenta de carbon prin introducerea vehiculelor cu emisii reduse.

Alături de camioanele care funcționează cu biodiesel, Quehenberger Logistics va miza și pe serviciile lui MAN TGM 26.360E, un camion electric cu o autonomie excelentă pentru operațiunile companiei din Austria.

VEZI ȘI: Germania intensifică controalele privind consumul de alcool la volan

În spatele volanului se află unul dintre cei mai experimentați șoferi pe care compania austriacă îi are. Acesta este foarte încântat de serviciile camionului electric și de autonomia de până la 180 de kilometri.

Camionul celor de la MAN nu doar că poate parcurge această distanță cu un singur plin de energie, dar o parte dintre acesta este utilizată în anumite momente în procesul de încărcare sau descăracare.

Camionul se află în curtea celor de Quehenberger Logistics încă din toamna lui 2018, iar oficialii companiei spun că în ultimele luni au mărit distanța parcursă zilnic pentru a testa limitele lui MAN TGM 26.306E.

Follow #infotrucker