Raben Group a deschis un nou centru logistic în Cehia

Raben Group a deschis un nou centru logistic în Cehia
La 10 ani de la intrarea companiei pe piața din Cehia, Raben Group a inaugurat un nou centru logistic în localitatea Nupaky, lângă Praga.

Noul centru logistic al celor de la Raben Group are o suprafață de peste 27.000 de metri pătrați, fiind una dintre cele mai moderne clădiri din sectorul de logistică de pe piața cehă.

Raben Group a deschis un nou centru logistic în Cehia

Noul centru logistic este dotat cu facilități de depozitare moderne, cu o suprafață de peste 20.000 mp, dintre care 4.700 m2 oferă posibilitatea unui regim de depozitare la temperatură controlată a produselor alimentare proaspete, de la 2 la 6 °C și de la 16 la 18 °C.

Depozitele sunt echipate cu un sistem de iluminat economic, pe bază de LED, un sistem inteligent HVAC și un sistem de stropire conform standardelor NFPA.

Acestea sunt conectate la un depozit independent de tip cross-docking, o zonă de transbordare unde mărfurile sunt descărcate, sortate și încărcate, din nou, pentru distribuție.

Complexul cuprinde și birouri noi, dotate cu echipamente moderne, cu o suprafață de peste 650 m2, precum și o parcare proprie, de 4.830 mp.

Centrul de logistică se află într-o locație strategică, la CTPark Prague East, care are acces direct la autostrada D1. În plus, incinta parcului include și o stație de alimentare, un service auto și o spălătorie de camioane, un restaurant și o nouă stație de autobuz cu conexiune directă cu Praga.

VEZI ȘI: De 25 de ani, Volvo FH se află printre preferințele camionagiilor

În jurul depozitului există 20.000 mp de spațiu verde, unde cresc aproximativ 500 de copaci și 8.000 de arbuști. Dezvoltatorul a construit un parapet natural ca barieră de sunet, care poate fi folosit de copiii care se dau cu sania pe timp de iarnă. Există și un estuar șerpuit unde publicul se poate relaxa vara.

Lucrările de construcție au durat mai puțin de un an datorită echipei de ingineri și arhitecți experimentați și datorită cooperării foarte bune dintre Raben Group și dezvoltatorul CTP.

Raben Logistics Cehia, înființată în anul 2008, include în prezent 9 depozite localizate în mod strategic în localități diferite din Cehia, cu o capacitate de depozitare de peste 85.000 mp.

Compania are peste 600 de angajați și oferă o gamă largă de servicii complexe si personalizate care includ logistică de contract, transport rutier domestic și internațional, de tip FTL/LTL, transport în regim de grupaj, servicii de logistică a produselor alimentare, transport maritim și aerian și soluții LLP.

Follow #infotrucker