Raben Group și-a extins operațiunile logistice în Bulgaria

Raben Group și-a extins operațiunile logistice în Bulgaria

În luna noiembrie, Raben Group și-a extins operațiunile logistice în Bulgaria, prin deschiderea primului depozit din Sofia.

Decizia de a-și extinde operațiunile logistice pe piața bulgară este un alt pas în strategia internațională a companiei și oferă oportunități suplimentare de dezvoltare în partea de sud-est a Europei.

Bulgaria este una dintre economiile aflate în plină expansiune în Europa de Est, cu accent pe industriile auto, chimică, textilă și alimentară. Este un loc unde se întâlnesc estul și sud-vestul Europei.

Comerțul cu alte țări din Uniunea Europeană reprezintă 69% din exporturile bulgare (15% în Germania, 9% în Italia și 9% în România). Exporturile în Turcia reprezintă 8%. În ceea ce privește importurile, 64% provin din statele membre ale UE (12% din Germania, 8% din Italia și 7% din România).

Acesta este motivul pentru care lansarea Raben Logistics Bulgaria a fost următoarea etapă în implementarea strategiei grupului în Europa.

Prin deschiderea primului depozit din Bulgaria, Raben Group și-a completat portofoliul, a îndeplinit așteptările clienților existenți și s-a concentrat pe atragerea de noi clienți interesați de comerțul cu Bulgaria și Europa de Est.

VEZI ȘI: Scania a introdus o opțiune flexibilă de plată în pachetul Complete

Raben Logistics Bulgaria intenționează să își dezvolte activitatea de afaceri pentru a acoperi întreaga țară, oferind servicii de înaltă calitate în domeniul distribuției interne și internaționale (LTL, FTL).

Compania intenționează să implementeze conexiuni internaționale majore cu țări precum: Germania, România, Italia, Polonia sau Ungaria, unde Grupul are deja propriile unități de afaceri. Compania bulgară dorește să se concentreze pe deservirea clienților din industria auto, chimică, textilă și de prelucrare a produselor alimentare.

Prin deschiderea unei sucursale în Bulgaria, Grupul Raben a adăugat a 13-a piață pe harta sa europeană. Compania are peste 130 de depozite în următoarele țări: Cehia, Olanda, Germania, Ungaria, Lituania, Letonia, Estonia, Polonia, Slovacia, Ucraina, România, Italia și, de asemenea, Bulgaria din noiembrie 2019.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.