Logistica

Raben Logistics România a lansat un serviciu de transport intermodal pentru mărfuri agabaritice

Compania Raben Logistics România a lansat un nou serviciu de transport intermodal pentru mărfuri agabaritice și proiecte speciale.

Unul dintre cele mai recente proiecte agabaritice ale companiei a fost transportul în sistem containerizat pe mare a unuia dintre cele 100 de autobuze pe care compania intenționează să le exporte anul viitor, pentru un client din Emiratele Arabe Unite.

Raben Logistics România a lansat un serviciu de transport intermodal pentru mărfuri agabaritice

O echipă de experți a companiei Raben România a oferit consultanță în acest proces, identificând cea mai bună opțiune pentru amplasarea și fixarea în siguranță a autobuzului în container.

Aceasta a implicat obținerea unui certificat special de ancorare și consilierea producătorului cu privire la modul de pregătire a vehiculului pentru a fi fixat în container.

„Transportul a presupus o planificare amănunțită și măsurători precise, dar cu ajutorul specialiștilor noștri excelenți am reușit să îl realizăm cu succes”, a declarat Valentin Storoj, Managing Director, Raben Logistics România.

Compania a lansat anul acesta serviciul de transport intermodal, pentru import și export, transportând până în prezent sute de containere, inclusiv șapte unități de dimensiuni agabaritice.

VEZI ȘI: A doua ediție Ford Trucks Best Driver Challange și-a desemnat câștigătorii

Raben Logistics România oferă o gamă largă de servicii, organizând prin portul Constanța sau Koper transporturi maritime în sistem FCL (Full Container Load) până la LCL (Less than Container Load).

De-a lungul întregului proces, compania oferă consiliere pentru identificarea celor mai bune soluții pentru transportul maritim, aerian sau feroviar.

În ceea ce privește transportul intermodal de marfă, Raben oferă soluții pentru următoarele rute: China – Koper – România, China – Koper – Budapesta – România, China – Polonia – România, cu un timp de tranzit între 18 și 30 de zile.

Raben utilizează echipamente specializate, cum ar fi rampe mobile și fixe, stivuitoare cuprinse între 1.5 tone și 45 de tone, astfel încât să manevreze cu succes orice tip de mărfuri, de la țevi, bobine metalice și alte produse metalurgice, în mărimi sau pachete speciale, până la role de hârtie, produse alimentare de origine non-animală și altele.

Din aceeași categorie...

Back to top button