Patronate și sindicate

Radu Dinescu a fost ales președinte al IRU

Radu Dinescu, secretar general al UNTRR, a fost ales președinte al Uniunii Internaționale a Transporturilor Rutiere (IRU).

Radu Dinescu a fost ales președinte al Uniunii Internaționale a Transporturilor Rutiere (IRU), în urma votului exprimat în cadrul Adunării Generale IRU din data de 8 noiembrie 2019.

Radu Dinescu a fost ales președinte al IRU

”Cred în dialog, durabilitate și solidaritate. IRU și membrii săi vor construi viitorul industriei transporturilor rutiere”, a declarat Radu Dinescu, secretar general UNTRR.

IRU este organizația globală de transport rutier, care susține interesele operatorilor de transport marfă și persoane, cu scopul de a asigura creștere economică și prosperitate prin mobilitate durabilă la nivel mondial. IRU are 167 de membri din 73 de țări de pe 5 continente.

Totodată, Consiliile de transport ale IRU i-au ales pe Asli Çalik în funcția de președinte al Consiliului de transport marfă și pe Patrick Westelinck în funcția de președinte al Consiliului de transport pasageri. Ambii președinți ai celor două Consilii sunt, de asemenea, vicepreședinți IRU.

VEZI ȘI: Noi sisteme de asistență și siguranță obligatorii pentru camioanele noi din 2022

În perioada 1 ianuarie 2020 – 31 decembrie 2021, noua conducere IRU va fi formată din:

Președinte: Radu Dinescu, UNTRR, România
Vicepreședinți: Asli Çalik, TOBB, Turcia / Patrick Westelinck, FBAA, Belgia
Membrii Executivului Prezidențial: Jan Buczek, ZMPD, Polonia / Bekmyrat Eyeberdiev, THADA, Turkmenistan / Eduart Kasa, ANALTIR, Albania / Andrey Kurushin, ASMAP, Rusia / Christiane Leonard, BDO, Germania / Erik Oestergaard, DTL, Danemarca / Jos Sales, FLEAA, Luxemburg

Succes, Radu Dinescu!

Din aceeași categorie...

Back to top button