Utilitare ușoare

RAM prezintă versiunea specială 1500 Classic Warlock

RAM Truck a prezentat versiunea revizuită a ediției speciale RAM 1500 Classic Warlock. Noua versiune specială este dezvoltată pentru a „plăti tribut” originalelor pick-up-uri Warlock din anii 70′.

Așa cum era de așteptat, noul RAM 1500 Classic Warlock vine cu o mulțime de echipamente standard, cu elemente noi de caroserie în timp ce capacitățile din off-road și cele de „muncă” rămân la nivelul ridicat cu care ne-au obișnuit americanii.

RAM prezintă versiunea specială 1500 Classic Warlock

„RAM 1500 Classic Warlock este o dovadă pozitivă a faptului că valoarea nu se demodează niciodată. Cu caroserie monocromă, cu interiorul mult-premiat și cu un preț bun, acest vehicul este modul în care noi rezonăm cu dorințele clienților”, a declarat Reid Bigland, directorul diviziei RAM.

Grila frontală este complet neagră și primește denumirea constructorului, jantele de 20 de inch din aluminiu, spoilerele față și spate acoperite cu o vopsea specială și luminile cu LED sunt doar câteva dintre accesoriile de exterior care îl caracterizează pe noul RAM 1500 Classic Warlock.

Tot la nivel estetic, americanii au pregătit proiectoare de ceață cu LED, accesorii negre, abțibilduri pentru capotă, amortizoare spate heavy-duty și stickere speciale cu denumirea versiunii.

VEZI ȘI: Varianta revizuită a lui Chevrolet Silverado primește un nou motor V8

Tot standard, RAM 1500 Classic Warlock primește sistemul de asistență la parcare ParkSense, un volan îmbrăcat în piele și un instrumentar digital de bord cu diagonala de 7 inch. Clienții vor putea opta și pentru scaune încălzite, dar și pentru noul sistem de infotainment Uconnect cu ecran de 8.4 inch.

La baza lui RAM 1500 Classic Warlock se află motorul V6 Pentastar de 3.6 litri care produce 305 cai putere și 364 Nm. Clienții care își doresc vârful de gamă vor primi motorul de 5.7 litri Hemi V8 de 395 de cai putere și 555 Nm.

Indiferent de motorizarea aleasă, RAM propune o cutie automată cu 8 trepte. În funcție de dorințe, americanii pot oferi fie o variantă 4×2, fie una 4×4.

Din aceeași categorie...

Back to top button