FeaturesȘtiriUtilitare ușoare

Două modele Ram ProMaster prezentate în cadrul SEMA Show 2015

Mopar, furnizorul de componente al Fiat Chrysler Automobiles, va expune, în cadrul SEMA Show 2015 din Las Vegas, o gama variată de concepte și vehicule modificate printre care și două modele Ram ProMaster.

În cadrul standului de aproximativ 15.000 mp, Mopar va expune modele modificate ale mărcilor Chrysler, Dodge, Jeep, Ram și FIAT. În plus, Mopar va expune sute de produse, de la motoare la rampe de service și multe altele.

Pe lângă modelele de automobile din cadrul grupului FCA, Mopar va prezenta și câteva vehicule comerciale personalizate precum Ram ProMaster City DiveMaster și Ram ProMaster DragMaster, ce se adresează celor activi cu o personalitate unică.

Două modele Ram ProMaster prezentate în cadrul SEMA Show 2015

Ram ProMaster City DiveMaster
Ram ProMaster City (Fiat Doblo în Europa) este o comercială ușoară, versatilă, cu aplicații multiple. Pentru a întări acest lucru, Mopar va prezenta în cadrul standului de la SIMA Show 2015, modelul Ram Promaster City DiveMaster, un model ce are ca temă scufundările. Modelul este vopsit de la jumătate în jos în gradient de la albastru spre alb, sugerând astfel activitatea de scufundăre. Jumatatea superioară (capota, grila cu o parte din bara frontală și geamurile laterale) au fost vopsită cu negru mat. Pentru a sugera dinamism, modelului I s-a aplicat un decal „Mopar Ram Deep Dive Scuba Shop”.

Cei obișnuiți cu scufundările vor observa faptul că, design-ul oglinzilor laterale este unul specific scufundărilor, acestea fiind vopsite conform steagului care semnalizează „scafandru în apă”. Modelul vine cu jante pe 17 inch și alte accesorii funcționale Mopar.

La interior, Ram Promaster City DiveMaster vine echipat cu scaune îmbrăcate în piele Katzkin, brodate cu logo Mopar și cusături albastre. În spațiul de marfă, rafturile și sertarele ajută la organizarea echipamentului de scufundare. Accesul facil la echipamentul de scufundări este dat de ușile spate cu dublă deschidere. Pentru localizarea echipamentului de scufundări pe timp de noapte, spațiul de marfă este iluminat de sistemul Mopar LED. De asemenea, modelul este echipat cu covorașe pentru toate anotimurile.

Ram ProMaster DragMaster
Trecerea de la scufundări la curse, cu ajutorul lui Ram Promaster DragMaster (Fiat Ducato în Europa), un model cu dublă utilizare, atât ca vehicul de remorcare pentru o mașină de curse de drag cât și ca vehicul de asistență.

Exteriorul alb al lui Ram Promaster DragMaster este decorat pe ușa laterală glisantă cu logo-ul de performanță Mopar, design-ul fiind completat de o dungă albastră pe lateralele vehiculului de asistență pentru Mopar Dodge Challenger Drag Pak și de jantele pe 16 inch. DragMaster este echipat cu accesorii suplimentare produse de Mopar, precum cablajul sistemului de tractare și lămpile de ceață.

Pentru a întruni toate calitățile unui atelier mobil, Ram Promaster DragMaster este organizat în spațiul de marfă cu polițe și rafturi ce spațiu pentru stocarea sculelor și piese de schimb necesare pentru curse. Ca și în cazul Ram Promaster City DiveMaster, iluminarea spațiul de marfă este asigurată de sistemul Mopar LED.

De asemenea, în cadrul standul de la SIMA Show 2015, Mopar va expune și modele din gama Jeep, precum Jeep Chief, Jeep Wrangler Red Rock Responder, Jeep Cherokee Canyon Trail și Jeep Renegade Desert Hawk. Toate aceste modele au debutat în cadrul Moab Easter Jeep Safari 2015.

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

Din aceeași categorie...

Back to top button