Utilitare ușoare

Ranger Raptor Special Edition scapă de bandiți în Vestul Sălbatic (VIDEO)

Ranger Raptor Special Edition, cel mai performant și mai dur pick-up Ford disponibil in Europa, se numără printre eroii ”The Good, the Bad and the Bad-RSE”, un nou film de acțiune inspirat din genul Spaghetti Western.

Construit într-o serie limitată exclusivistă, noul Ranger Raptor Special Edition consolidează caracterul pursânge al pick-up-ului cu un exterior impunător și un interior premium. El va ajunge la distribuitorii Ford din Europa începând cu luna octombrie a acestui an.

Ranger Raptor Special Edition scapă de bandiți în Vestul Sălbatic (VIDEO)

Filmul ”The Good, the Bad and the Bad-RSE” lansat de Ford subliniază stilul sportiv al modelului Ranger Raptor Special Edition, precum și capacitatea acestuia de a rula în regim de viteză în condiții off-road. El evită bandiții cu ajutorul celorlalte modele distinctive Ranger, inclusiv noile variante Wolftrak și Stormtrak, dar și Ranger MS-RT, inspirat din lumea motorsport-ului.

Disponibilă în nuanțele Performance Blue, Conquer Grey și Frozen White, noua ediție specială adaugă un set dungi sportive negru mat cu margini roșii pe capotă, plafon, laturile inferioare ale caroseriei, aripile spate și hayon. Inelele de tractare din față sunt finisate cu roșu, în timp ce pasajele evazate ale roților, barele de protecție față și spate, mânerele ușilor și grila inscripționată în relief cu Ford au un finisaj negru mat.

VEZI ȘI: Autoutilitarele Ford vor fi echipate cu noul sistem de conectivitate FordLiive

Interiorul cabinei duble a modelului Ranger Raptor Special Edition vine cu cusături roșii pe volan, bordul în culoarea Raceway Grey și mânerele ușii. Scaunele cu tapițerie din piele texturată sunt proiectate pentru a oferi confort și susținere chiar și pe teren accidentat.

Ediție limitată păstrează șasiul special Ranger Raptor dezvoltat de Ford Performance, cu ampatament mărit cu 150 mm și o gardă la sol cu 51 mm mai înaltă decât Ranger XLT. Suspensia folosește brațe duble din aluminiu în față și o arhitectură posterioară de tip multi-link. Printre echipamente se mai numără amortizoarele adaptive FOX și anvelopele General Grabber AT3.

Ford Ranger Raptor Special Edition este propulsat de motorul diesel de 2.0 litri EcoBlue Bi-turbo de 213 CP și 500 Nm. Acesta este cuplat la o cutie de viteze automată cu 10 rapoarte, utilizată și la modelul sport Ford Mustang. Există mai multe moduri de conducere, inclusiv Baja Mode, denumit după celebrul raliu din deșert Baja 1000.

Din aceeași categorie...

Back to top button