Știri

Rănit grav de o bucată de gheață desprinsă de pe un alt camion

La un pas de o tragedie, din neglijența unui coleg de breaslă. Șoferul unui camion a fost rănit grav de o bucată de gheață desprinsă de pe un alt camion, care circula în sens opus, pe un drum din Germania.

Un șofer în vârstă de 57 de ani, aflat la volanul unui camion care circula pe un drum din Germania, a fost grav rănit de o bucată de gheață desprinsă de pe acoperișul unui alt camion, care circula în sens opus.

Rănit grav de o bucată de gheață desprinsă de pe un alt camion

Bucata de gheață de aproximativ 8 centimetri, conform poliției germane, a trecut prin parbrizul camionului și l-a lovit pe șofer în mână și față, provocându-i răni grave. De altfel, acesta a fost transportat cu o ambulanță la spital pentru a primi îngijiri medicale.

VEZI ȘI: MEC DIESEL SEE a încheiat 2020 cu vânzări de aproximativ 17 milioane de euro

Șoferul camionului de pe acoperișul căruia s-a desprins bucata de gheață, aparent nu a observat incidentul. Acesta a fost informat ulterior despre situație și s-a întors la locul producerii acestuia.

Incidentul produs pe drumul dintre orașele germane Sprockhövel și Hattinger nu face decât să confirme, dacă mai era nevoie, faptul că gheața necurățată de pe acoperișul unui camion pune în pericol viața celorlalți participanți la trafic.

De aceea, recomandarea noastră este să vă curățați camionul și semiremorca de zăpadă și gheață, înainte de a pleca la drum.

Din aceeași categorie...

Back to top button