EconomicTop News

Războiul din Ucraina: Scania oprește livrările de camioane și piese către Rusia

Producătorul suedez de camioane Scania a oprit livrările de camioane și piese către Rusia, ca urmare a invaziei armatei ruse conduse de Putin în Ucraina.

Scania a decis să oprească livrările atât de camioane, cât și de piese către Rusia, săptămâna trecută.

Războiul din Ucraina: Scania oprește livrările de camioane și piese către Rusia

„Inimile noastre sângerează pentru poporul Ucrainei. Valorile puternice ale Grupului Scania ale democrației, comerțului liber și drepturilor omului ne ghidează în ceea ce facem. Respectul pentru individ nu este niciodată compatibil cu recurgerea la violență. Acesta este motivul pentru care ne simțim confortabil să condamnăm invadarea Ucrainei de către Rusia.”

Relațiile cu clienții sunt importante pentru Scania, dar valorile Scania sunt și mai importante aici, mai spune compania suedeză.

Printre inițiativele care sunt luate acum pentru a sprijini poporul ucrainean, angajații Scania din Europa Centrală organizează un fond de caritate pentru a-și sprijini colegii din Scania Ucraina care au suferit consecințele războiului.

VEZI ȘI: Războiul din Ucraina. DAF Trucks a oprit furnizarea de camioane și piese către Rusia

„Îi încurajăm pe toți angajații noștri din Suedia și din străinătate să sprijine poporul ucrainean prin donații către Comitetul Internațional al Crucii Roșii”

Pentru a-și demonstra solidaritatea față de angajații săi ucraineni, familiile acestora și întreaga populație, Scania a decis, împreună cu măsurile de mai sus, să arboreze steagul ucrainean în fața sediului central din Södertälje.

Context

Forțele ruse au invadat Ucraina săptămâna trecută, confirmând cele mai mari temeri ale Occidentului cu cel mai mare atac al unui stat împotriva altuia din Europa de la cel de-al Doilea Război Mondial.

Din aceeași categorie...

Back to top button