Serialul „Reality Road” by Volvo Trucks este urmarit in mai mult de 50 de tari

Serialul „Reality Road” by Volvo Trucks este urmarit in mai mult de 50 de tari
“Reality Road” by Volvo Trucks a inregistrat o larga raspandire pe internet. Dupa doar 2 saptamani, continutul acestuia a fost vizualizat de mai mult de 2 milioane de ori in nu mai putin de 50 de tari.

Serialul TV lansat pe canalul de YouTube al Volvo Trucks, pe 11 iunie, ca parte din campania brandului pentru promovarea serviciilor sale, a obtinut rapid o acoperire internationala semnificativa.

Serialul „Reality Road” by Volvo Trucks este urmarit in mai mult de 50 de tari

‘Reality Road’ a fost lansat ca parte a unei campanii pentru promovarea Volvo Trucks Services. Obiectivul serialului este de a demonstra punctele forte ale serviciilor Volvo Trucks si de a crea divertisment TV atragator pentru o audienta mai larga. Serialul este compus din 8 episoade si o multitudine de materiale aditionale.

Detalii, Reality Road
In cadrul serialului TV artista Mapei calatoreste prin Europa intr-un camion, inregistrand un videoclip pentru noua sa piesa „Million Ways to Live”.

Ea a fost ajutata de prietena sa apropiata Liza Minou Morberg, care este si regizorul, si de soferul Jens Karlsson din videoclipul „Epic Split”.

In timpul serialului putem vedea cum mai multe servicii sunt testate in moduri diferite si neasteptate pe masura ce Mapei se familiarizeaza cu acestea si cu provocarile din lumea camioanelor.

„Reality Road” in cifre
Continutul serialului „Reality Road” a fost vizualizat de peste 2 milioane de ori in 50 de tari, de pe toate marile continente. Cel mai popular episod de pana acum a fost al 3-lea, „Truck Ballet in Berlin”, care prezinta cascadoria cu camionul pe doua roti.

Volvo Trucks Services
Serviciile potrivite sunt extrem de importante pentru a asigura exploatarea optima a unui camion.

Cu oferta de servicii, Volvo Trucks garanteaza productivitatea vehiculului si ofera beneficii aditionale cum ar fi reducerea consumului de combustibil si soferi care conduc in siguranta.

Printre multe altele, serviciile includ cursuri de perfectionare pentru soferi, consiliere pentru reducerea consumului si asistenta rutiera non-stop prin intermediul Volvo Action Service.

Follow #infotrucker