IAAȘtiri

RECARO a prezentat scaunul concept „Western Style”

RECARO a prezentat în premieră mondială scaunul concept „Western Style”, pentru a demonstra clienților ce poate realiza prin programul său dedicat de personalizare.

Dacă analizăm puțin piața în materie de design pe segmentul vehiculelor comerciale, vom observa că personalizarea are o tendință de creștere.

RECARO a prezentat scaunul concept "Western Style"

Tot mai mulți transportatori și șoferi profesioniști adaugă o notă personală „locului de muncă” prin desene tematice realizate cu aerograful, o vopsea specială, accesorii de lux sau chiar interioare de cabină complet reproiectate.

Într-o zonă special amenajată în cadrul standului său de la IAA 2014, având ca tema Vestul Sălbatic, RECARO a expus scaunul concept „Western Style”. Tapițat cu piele de șa rezistentă la uzură, acesta se bazează pe modelul RECARO C7000, compatibil cu MAN TGX și IVECO Stralis. 

Producția de serie a acestui scaun nu a fost luată în calcul de către RECARO. Preț estimativ al unui astfel de scaun este cuprins între 5.000 euro și 10.ooo euro în funcție de materialele folosite.

Din aceeași categorie...

Back to top button