Recaro rămâne marca favorită de scaune pentru vehicule comerciale în Germania

Recaro rămâne marca favorită de scaune pentru vehicule comerciale în Germania
Producătorul premium de scaune pentru vehicule comerciale Recaro a ocupat primul în cadrul sondajului “Best Brands of 2018”, realizat de ETM Publishing printre cititorii săi.

Peste 13.000 de cititori ai revistelor germane trans aktuell, lastauto omnibus și Fernfahrer, produse de ETM Publishing, au votat Recaro drept marca numărul unu de scaune pentru vehicule comerciale.

Recaro rămâne marca favorită de scaune pentru vehicule comerciale în Germania

Din 2013, anul în care a lansat o nouă generație de scaune pentru vehicule comerciale, Recaro a reușit să obțină de șase ori consecutiv primul loc în cadrul premiilor ETM acordate în baza votului exprimat de cititori.

Votul primit la categoria “scaunul șoferului” în cadrul Premiilor ETM, confirmă faptul că Recaro este marca preferata de șoferii de camion, atunci când vine vorba de confort și siguranță.

În cadrul sondajului cititorilor “Best Brands of 2018”, Recaro a primit 55.6% din voturi, cu 10% mai mult ca marca clasată pe locul doi.

De asemenea, această recunoaștere demonstrează că produsele Recaro îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate și siguranță, atât pentru producătorii de camioane, cât și pentru utilizatorii finali. Mai mult, scaunele demonstrează cea mai mare grijă pentru munca făcută de șofer în spatele volanului.

VEZI ȘI: Aparatul de bord UTA One®, simplifică operatiunile transportatorilor români

Cu scaunele sale premium de înaltă calitate, Recaro oferă șoferilor profesioniști cea mai bunî susținere posibilă în munca lor zilnică grea, protejându-le în același timp sănătatea pe termen lung.

De altfel, beneficiile ergonomice ale scaunelor Recaro pentru vehicule comerciale au fost confirmate din punct de vedere medical – atât modelul Recaro C 7000, cât și Recaro C 6000 au primit aprobare Aktion Gesunder Rücken e.V. („Campania pentru spate sănătos” din Germania), ca produse prietenoase cu spatele.

Follow #infotrucker