Recomandări practice pentru sănătatea șoferilor de camioane în Norvegia

Recomandări practice pentru sănătatea șoferilor de camioane în Norvegia
Mai multe asociații norvegiene au elaborat un set de recomandări practice pentru sănătatea tuturor celor implicați în industria de transport, inclusiv a șoferilor de camioane.

În actualul context european, sănătatea tuturor angajaților este primordială, mai ales dacă munca lor presupune interacțiunea cu alte persoane, așa cum este cazul șoferilor de camioane.

Recomandări practice pentru sănătatea șoferilor de camioane în Norvegia

Astfel, pentru a preveni infecția cu COVID-19, asociația norvegiană a proprietarilor de camioane (NLF), în colaborare cu NHO Logistics and Transport, Timber, YTF, Spekter și Fellesforbundet, au elaborat un set de recomandări practice pentru sănătatea celor care livrează și fac recepția mărfurilor în Norvegia.

VEZI ȘI: Interdicție de circulație pentru vehiculele comerciale de peste 7.5 tone în zona Dortmund

Disponibil în patru limbi, setul de recomandări practice se adresează pe de-o parte transportatorilor și șoferilor de camioane, iar pe de altă parte expeditorilor și beneficiarilor.

Șoferii de camioane, cei mai expuși la infecția cu COVID-19 dintre toți lucrătorii din transport, pot descărca acest set de recomandări practice pe telefon și-l poate trimite beneficiarului prin e-mail. Astfel, și acesta va fi informat cu privire la măsurile de prevenire a răspândirii de COVID-19.

Setul de recomandări practice în limba engleză poate fi descărcat de aici – https://bit.ly/RecomandariPracticeSanatateNorvegia

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.