Busworld Kortrijk 2015: Record de vizitatori

Busworld Kortrijk 2015

Cea de-a 23-a ediţie a expoziţiei de autobuze şi autocare Busworld Kortrijk 2015 din Belgia, desfăşurată în 16-21 octombrie, a reprezentat un real succes în acest an, atât în rândul organizatorilor, cât şi pentru expozanţi.

Aproape 35.000 de vizitatori veniţi din 118 ţări au admirat modelele expuse în cadrul salonului şi au stabilit un nou record de audienţă pentru acest eveniment, cu o creştere de 9% faţă de ediţia anterioară. De asemenea, salonul a înregistrat un record şi în ceea ce priveşte numărul expozanţilor, nu mai puţin de 411 companii provenind din 36 de țări prezentându-şi modelele în cadrul Busworld Kortrijk 2015.

Succesul înregistrat de ediţia din acest an a expoziţiei nu s-a limitat însă doar la o prezenţă însemnată, întrucât participanţii la târg au confirmat că vânzările au fost excelente şi s-au obţinut numeroase contacte internaţionale promiţătoare.

Busworld Kortrijk 2015: Record de vizitatori

Acest lucru nu este de mirare dacă luăm în calcul şi că, în plan tehnic, majoritatea constructorilor au prezentat o multitudine de modele echipate cu sisteme de propulsie alternativă. Astfel că, dacă la ediţia anterioară din 2013 această tehnologie era parţial tangibilă, în acest an aproape fiecare producător a prezentat cel puțin un vehicul cu propulsie alternativă.

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

Follow #infotrucker