LansareȘtiri

Aprinde flacăra pasiunii cu ediția limitată Scania Red Passion

Compania suedeză cu sediul la Södertalje este recunoscută pentru edițiile sale limitate lansate de-a lungul vremii pe piață. Cea mai recentă editție specială lansată de suedezii de la Scania este Red Passion, ce se va produce în doar 75 de exemplare.

Primele trei unități din noua serie limitată au fost recent livrate, iar restul vor ajunge la clienți în cel mai scurt timp. Așa cum era de așteptat, camionul combina un puternic și economic propulsor V8 de 580 CP Euro VI și o cabină Topline, generos echipată. Designul spectaculos cu flacără roșie precum și vopseaua specială vor face camionul ușor de recunoscut pe șosele.

Scania Red Passion este disponibil atât în versiunea cu 2 axe cât și cu 3 axe. Versiunea cu 2 axe are un rezervor de combustibil de 1.500 de litri în timp ce versiunea cu 3 axe este echipată cu axă retractabilă împingător și un rezervor de doar 715 litri. Ambele versiuni sunt echipate cu jante Alcoa Dura Bright Evo cu anvelope Michelin. Camionul vine echipat cu un set complet de sisteme de securitate, inclusiv Scania Adaptive Cruise Control, avansatul sistem de frânare de urgență și programul electronic de stabilitate.

Aprinde flacăra pasiunii cu ediția limitată Scania Red Passion

Pentru a asigura un sentiment de lux, Red Passion a fost echipat cu un sistem premium de radio-navigație cu comenzi pe volan si subwoofer. În spațiul dedicat odihnei, au fost instalate un DVD player și un monitor cu ecran plat. Scaunele îmbrăcate în piele neagră au cusaturi de culoare roșie, iar pragurile sunt gravate cu logo-ul Red Passion având pansonat numărul de serie din cele 75 disponibile.

Primul Scania Red Passion ediție limitată a fost livrat. Toate cele 75 de exemplare au fost vândute, iar ultimele camioanele vor fi livrate în scurt timp.

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

Din aceeași categorie...

Back to top button