Știri

Reduceri noi la plata autostrăzilor din Franţa

Conform TSG euroShell, începând cu 1 octombrie 2015, reţelele de autostrăzi APRR şi AREA din centrul şi estul Franţei au anunţat o schimbare în schema de discount oferită.

Reducerile sunt disponibile prin intermediul dispozitivelor ITR şi ITR Plus, puse la dispoziţie Axxes, partener TSG euroShell.

Reducerile noi la plata autostrăzilor din Franţa se referă la:

Reduceri noi la plata autostrăzilor din Franţa
  • În reţeaua APRR abonamentul lunar este redus de la 6.4 € la 3 €/dispozitiv. Suplimentar, abonamentul lunar nu va mai fi perceput dacă dispozitivul nu este utilizat în acea lună.În reţeaua APRR abonamentul lunar este redus de la 6.4 € la 3 €/dispozitiv. Suplimentar, abonamentul lunar nu va mai fi perceput dacă dispozitivul nu este utilizat în acea lună;
  • În reţeaua AREA abonamentul lunar rămâne neschimbat (1.60 €/dispozitiv) dar se va aplica acelaşi principiu ca la APRR, privind neutilizarea dispozitivului într-o lună (nu se va plăti abonamentul)

Discounturile privind tranzacţiile efectuate cu dispozitivele ITR/ITR Plus vor suferi şi ele modificări, astfel:

  • Pentru APRR – de la un minim garantat de 9% la un sistem diferenţiat pe niveluri: nici o reducere în cazul în care cheltuielile/dispozitiv nu depăşesc 30 €/lună; la 4%, în cazul în care cheltuielile sunt până la 150 €/lună şi 11% în cazulul cheltuielilor de peste 150 €/lunar/dispozitiv.
  • Pentru AREA – nici o reducere în cazul în care cheltuielile/dispozitiv nu depăşesc 20 €, 7% în cazul în care cheltuielile sunt până la 100 € şi 11% în cazulul cheltuielilor de peste 100 € (până acum pragul fiind de 300 €).

Atenție! Suma tuturor discounturilor nu poate depăşi 13% (conform Directivei eurovignette!).

De noile reduceri oferite de rețelele APRR și AREA beneficiază toate companiile de transport ce călătoresc frecvent în zona de sud-est a Parisului sau cele ce intră în Franţa din Elveţia.

 

Din aceeași categorie...

Back to top button