REE Automotive și KYB lucrează la o viitoare platformă electrică modulară

KYB Corporation și REE Automotive lucrează la o viitoare platformă electrică modulară
REE și KYB lucrează la o platformă electrică modulară, care va revoluționa producția vehiculelor electrice, inclusiv pe cele de transport marfă.

REE Automotive și KYB Corporation vor dezvolta o platformă electrică modulară, care poate fi utilizată în producția mai multor tipuri de vehicule electrice. Numele ei este REE Corner.

REE Automotive și KYB lucrează la o viitoare platformă electrică modulară

Cele două companii nu-și doresc o simplă arhitectură pentru viitoarele vehicule electrice, ci vor o platformă electrică modulară care poate fi utilizată pentru mai multe tipuri de vehicule, inclusiv pentru transport de marfă.

De altfel, un pas în acest sens este proiectul REE cu HINO, denumit HINO Flat Former.

KYB spune că prin dezvoltarea acestei arhitecturi vor putea fi remodelate și revoluționate sectoarele de transport de bunuri și produse, dar și de persoane. Alături de noua platformă, cele REE și KYB vor dezvolta și o suspensie revoluționară.

„KYB are o experiență vastă în dezvoltarea și producerea sistemelor avansate de suspensie, și suntem încântați că am reușit să legăm un parteneriat cu cei de la REE Automotive. Vom încerca să revoluționăm industria printr-o platformă modulară care să schimbe modul în care știm industria transporturilor”, a declarat unul dintre reprezentanții KYB.

VEZI ȘI: ETF vrea să afle cât de obosiți sunt șoferii profesioniști din Europa

„REE este încântată să-i primească pe cei de la KYB în cadrul acestui parteneriat strategic ce are ca scop final transformarea industriei transporturilor. KYB va juca un rol crucial pentru reducerea timpului executării proiectului”, a completat unul dintre oficialii REE Automotive.

Follow #infotrucker