Stiai caTop News

Regina Olandei a condus în premieră un camion (VIDEO)

Regina Maxima a Olandei a condus în premieră un camion de școală, în cadrul unui eveniment de promovare a prezenței femeilor în sectorul de transport.

La invitația Institutului de Transport și Logistică (STL), Regina Maxima a Olandei a făcut o vizită la școala de șoferi E&R Training din Nieuwegein.

Regina Olandei a condus în premieră un camion (VIDEO)

Regina a fost informată despre evoluția de pe piața muncii din transporturi. Din cauza necesității de înlocuire a șoferilor care se pensionează, în anii următori va fi nevoie anual de aproximativ 7.800 de noi șoferi de camion, în Olanda.

De aceea, această meserie trebuie să devină mai atractivă, inclusiv pentru femei. După introducere, Regina Maxima a vorbit cu tinere care sunt în faza de pregătire pentru a deveni șofer profesionist și urmează să se angajeze în sector imediat după absolvire.

Apoi, Regina a vorbit cu femeile care au ales meseria de șofer la maturitate, după ce înainte au avut o altă ocupație. În final, Maxima a discutat despre problemele sectorului cu șoferițele cu experiență.

VEZI ȘI: Olanda testează echipamente de citire de la distanță a tahografelor digitale

Înainte de încheierea evenimentului, însăși Regina Olandei a condus pentru prima dată un camion, sub îndrumarea unui instructor. Ca un șofer cu experiență, Maxima (50 de ani) a renunțat la încălțăminte și a făcut câteva manevre simple în curtea școlii de șoferi.

Sursa foto: Photorepublic / Marco de Swart

Din aceeași categorie...

Back to top button