Trailer

Remorcă cu o singură axă, soluția Talson pentru transport de volum

Producătorul turc de remorci Talson are în oferă o remorcă specială de volum cu o singură axă și podea din lemn.

O remorcă ușoară cu o înălțima de încărcare de 3.055 mm și posibilitatea creării unei a doua sau a treia platforme de încărcare este visul oricărui transportator.

Remorcă cu o singură axă, soluția Talson pentru transport de volum

Ca urmare a experienței sale extinse, producătorul turc de remorci Talson le oferă clienților săi două astfel de remorci, TGG TAL și TGM TAL, potrivite pentru transportul articolelor de îmbrăcăminte, mărfurilor în cutii, obiectelor de valoare, bunurilor fragile și instrumentelor muzicale.

Remorcile cu o singură axă vin prin connstrucție cu gât de lebădă, astfel că, oferă o înălțime normală de cuplare (1.200 mm) și o înălțime de încărcare de 3.055 mm menționată anterior pe cea mai mare parte a lungimii. În partea din față a remorcii, înălțimea de încărcare este de 2.655 mm.

VEZI ȘI: Un nou tip de șa de cuplare, care împiedică răsturnarea autotractorului odată cu semiremorca

O caracteristică specială a remorcilor Talson este absența șasiului, caroseria fiind autoportantă, la fel ca la autoturisme. De altfel, așa se explică înălțimea mare de încărcare.

Caracteristici și date tehnice

Remorca cu o singură axă Talson este fabricată utilizând un design special din aluminiu. Vehiculul garantează o durată de viață mai lungă, în timp ce designul său modular garantează mai puțini timpi morți în timp timpul reparației și întreținerii. Caroseria este autoportantă și se sprijină pe o axă BPW de 9 tone cu roți duble și jante de 17,5 inch. Înălțimea de culplare este normală ( (1.200 mm).

De asemenea, suspensia este pneumatică, ceea ce-i facilitează ridicarea până la înălțimea rampei de încărcare. Remorca vine cu podea din lemn și lambriuri parțiale din lemn de esență tare pentru bare transversale pe 3 niveluri.

Din aceeași categorie...

Back to top button