Suprastructuri

HIAROM a livrat un nou lot de remorci tip birou către OMV Petrom

Producătorul de suprastructuri și vehicule specializate HIAROM a livrat un nou lot de remorci tip birou către OMV Petrom.

În urma unui contract multianual pentru dezvoltarea de remorci pentru personal și utilaje, încheiat cu OMV Petrom, una dintre cele mai puternice companii din industria extractivă, HIAROM a livrat un nou lot de remorci tip birou.

HIAROM a livrat un nou lot de remorci tip birou către OMV Petrom

„HIAROM produce remorci la comandă pentru echipaje, pompe și unelte. Suntem onorați să fim partenerul pe termen lung al unuia dintre cei mai puternici operatori din industria extractivă”, a declarat Cătălin Dragomir, director general HIAROM Invest.

Noile remorci livrate de HIAROM vor ajuta echipele OMV Petrom să-și desfășoare activitatea în condiții mai bune pe teren.

VEZI ȘI: Blue River a achiziționat primul camion electric din România

Conform contractului multianual pentru dezvoltarea de remorci pentru personal și utilaje, remorcile tip birou sunt realizate prin plasarea unui container cu două uși de acces pe un șasiu cu două axe.

Dotate pentru a fi utilizate independent

Cei care vor utiliza aceste remorci au la dispoziție în interior o masă de lucru, scaun, bănci laterale, un convector și un încălzitor, precum și lavoar.

În funcție de configurație, în componența acestora intră și spații de depozitare, frigider, cuptor cu microunde, aer condiționat, respectiv și alte echipamente care să ușureze munca pe teren.

Grație dotărilor, remorcile pentru personal pot fi transportate la locul de desfășurare a activității prin tractare și pot fi utilizate complet independent. Pe lângă remorcile pentru personal, HIAROM livrează partenerului său și unele destinate transportului utilajelor specifice.

 

Din aceeași categorie...

Back to top button