Trailer

Remorcile BergerEcotrail, disponibile prin rețeaua Schmitz Cargobull

De la începutul anului 2024, remorcile BergerEcotrail sunt disponibile pentru achiziție și prin rețeaua de vânzări Schmitz Cargobull.

Măsura vine după ce autoritățile relevante au aprobat achiziția de către Schmitz Cargobull AG a 49% din acțiunile Berger Fahrzeugtechnik GmbH, după cum au convenit cele două companii în luna septembrie a anului trecut.

Cu efect imediat, cele două companii își vor consolida relația cu vânzarea remorcilor ușoare BERGERecotrail în rețeaua europeană de vânzări a Schmitz Cargobull.

”Suntem încântați că putem oferi clienților noștri un portofoliu și mai mare de produse, ca rezultat al colaborării cu Berger. Clienții pot achiziționa acum modelul specializat BERGERecotrail prin intermediul partenerilor lor Schmitz Cargobull. Companiile de transport pot beneficia de a gamă mai largă de produse și un pachet extins de servicii pentru ambele linii de produse”, a declarat Boris Billich, șef de vânzări al Schmitz Cargobull AG.

VEZI ȘI: Schmitz Cargobull va echipa 2.500 de remorci din flota TIP cu sisteme telematice

”Două dintre motivele principale pentru care remorcile ușoare devin tot mai relevante pentru companiile de transport sunt abilitatea lor de a optimiza sarcina utilă și de a crește sustenabilitatea. Clienții BERGERecotrail pot utiliza acum rețeaua europeană de vânzări și service a Schmitz Cargobull, care oferă o valoare adăugată imensă”, a spus și Roland Schneider, director de vânzări al Berger Fahrzeugtechnik GmbH.

Clienții Berger vor putea folosi rețeaua de parteneri de service a Schmitz Cargobull și pentru a se aproviziona cu piese de schimb. Următorul pas al colaborării va fi ca întregul portofoliu de servicii al Schmitz Cargobull să fie extins și asupra remorcilor ușoare Berger.

Din aceeași categorie...

Back to top button