Remorcile Wielton vor fi echipate cu soluția telematică TX-TRAILERPULSE

Remorcile Wielton vor fi echipate cu soluția telematică TX-TrailerPulse
Producătorul de componente auto ZF va echipa remorcile Wielton cu soluția telematică TX-TRAILERPULSE, distribuită sub marca Transics.

ZF a anunțat semnarea unui parteneriat pe termen lung cu Wielton, prin care va echipa remorcile producătorului polonez cu sistemul telematic TX-TRAILERPULSE, respectiv va furniza servicii extinse de asistență în întreaga Europă.

Remorcile Wielton vor fi echipate cu soluția telematică TX-TRAILERPULSE

Acest parteneriat vine în urma extinderii cooperării dintre ZF și Wielton în ceea ce privește echiparea remorcilor cu sistemul WABCO Trailer EBS.

Soluțiile ZF de gestionare a flotei (FMS) îi vor permite lui Wielton, al treilea cel mai mare producător de remorci din Europa, să ofere clienților săi soluții avansate de gestionare a flotei în timp real și informații bazate pe date.

Cu sistemul telematic TX-TRAILERPULSE, transportatorii vor putea monitoriza în permanență starea de sănătate a remorcilor, lucru care le va permite să crească eficiența operațională și siguranța vehiculului.

”Conectarea flotei noastre cu servicii telematice, IoT și ZF conectate ne va ajuta să înțelegem modul în care sunt utilizate de fapt remorcile pe drum”, spune Andrzej Mowczan, director comercial Wielton.

Informațiile strategice cu privire la starea remorcilor vor fi de neprețuit pentru echipele de ingineri ale Wielton, care vor putea să-și adapteze viitoarele tehnologii și mai bine nevoilor clienților. În același timp, aceste date pot fi folosite pentru a crea și mai multă valoare în ceea ce privește întreținerea și optimizarea siguranței flotei.

VEZI ȘI: Schmitz Cargobull a prezentat noua generație de remorci Eco Generation

TX-TRAILERPULSE este o soluție telematică unică, care preia date de la remorci cu electronică limitată, cum sunt remorcile cu prelată. Furnizând locația în timp real și date EBS către platforma de back-office TX-Connect, TX-TRAILERPULSE poate fi livrat cu sau fără o baterie reîncărcabilă.

Ca parte a ofertei de servicii digitale ZF, TX-Connect procesează și vizualizează performanța tehnică și starea remorcilor, permițând astfel diagnosticarea la distanță, cum ar fi posibilitatea de a optimiza activitățile de întreținere și de a îmbunătăți siguranța remorcii prin analiza stilului de conducere.

De asemenea, dispozitivul telematic poate primi și date despre anvelope transmise direct de la OptiTire, sistemul de monitorizare a presiunii în anvelope WABCO.

Follow #infotrucker