ȘtiriUtilitare ușoare

Renault a adus îmbunătățiri noilor Trafic Van, Combi, Bus și SpaceClass

Renault a publicat o serie de informații cu îmbunătățirile aduse noilor Trafic Van, Combi, Bus și SpaceClass.

Noul Renault Trafic Van va fi produs în cadrul fabricii din Sandouville, Franța, iar debutul comercial este programat pentru luna septembrie.

Renault a adus îmbunătățiri noilor Trafic Van, Combi, Bus și SpaceClass

Modificările exterioare includ faruri Full-LED, lumini de zi sub forma literei C, o grilă frontală modificată și, bineînțeles, aceeași culoare nouă Urban Grey. Pentru interior, francezii propun o tapițerie ceva mai rezistentă la uzură, o planșă de bord modificată, noi culori pentru materialele din plastic și chiar și un schimbător diferit.

Spațiile de încărcare de la interior au o capacitate de 90 de litri și posibilitatea instalării noilor versiuni ale sistemului de infotainment (R-Link Evo și Media Nav Evo).

În funcție de versiunea de caroserie aleasă, noul Renault Trafic Van oferă o capacitate de încărcare cuprinsă între 3.2 și 8.6 metri cubi.

Pentru ca încărcarea produselor să fie făcută mai ușor, Renault a pregătit un sistem de iluminat mai bun, o cheie de acces care integrează un buton pentru deschiderea ușii glisante și o podea acoperită cu un material plastic mult mai bun. Lungimea maximă a obiectelor care pot fi încărcate în noul Trafic Van este de 4.5 metri.

Sub capotă, Renault Trafic Van poate fi echipat exclusiv cu versiuni ale motorului diesel de 2.0 litri. Pentru moment, francezii nu vin cu detalii despre toate motorizările însă ne anunță că acestea au puteri cuprinse între 120 și 170 de cai putere, iar cuplul motor maxim ajunge la 380 Nm.

Spre deosebire de vechile motorizări, noile versiuni sunt mai puțin gurmande și vor consuma cu până la 0.6 litri/100 de kilometri.

VEZI ȘI: BYD, VDL și Solaris în topul producătorilor de autobuze electrice din Europa în 2018

Clienții vor putea comanda și o cutie automată cu dublu ambreiaj și șase trepte.

Gama de sisteme de siguranță include acum următoarele: Wide View Mirror cu funcție pentru monitorizarea unghiului mort, senzori de parcare față și spate cu cameră video pentru marșarier și pachetul Trailer Swing Assist keeping.

Așa cum era de așteptat și versiunile Combi, Bus și SpaceClass primesc modificări. Noile Trafic Combi și Bus pot „înghiți” acum până la 6 metri cubi prin înlăturarea completă a rândurilor doi și trei de scaune. Scaunele sunt acum mai generoase, iar același lucru se aplică și în cazul cotierelor.

Pasagerii au o posibilitate mai mare pentru modificarea poziției, în timp ce șoferii pot spăla cu mult mai multă ușurință podeaua. Sistemul ISOFIX a fost instalat pe patru scaune, iar sistemul de climatizare a fost și el modificat pentru a micșora timpul de așteptare până la atingerea temperaturii ideale.

Noul Trafic SpaceClass continuă să ofere unele dintrele cele mai bune servicii în ceea ce privește transportul de tip lounge. Începând de acum, clienții se vor bucura de lumini de zi noi, de o culoare metalică gri în gamă, de jante cu design nou și de pachetul Shiny Black (modificări minore de design pentru anumite elemente de caroserie).

La interior, clienții vor primi tapițerie din piele, un volan nou îmbrăcat și el în piele, un plafon din materiale noi și covorașe speciale pentru podea.

Șoferii se vor bucura de serviciile unei noi transmisii automate, în timp ce clienții vor primi acces mai facil la toate scaunele.

Pentru un plus de siguranță în timpul manevrelor înguste, Trafic SpaceClass a fost echipat standard cu senzori de parcare față și spate și cu o cameră pentru mersul cu spatele.

Din aceeași categorie...

Back to top button