Utilitare ușoare

Renault a anunțat debutul comercial a lui Express Van

Renault Express Van este un furgon de marfă destinat tinerilor antreprenori și flotelor mici, care caută cel mai bun raport preț-beneficiu, în activitatea de zi cu zi.

Începând cu luna februarie, noul Reunalt Express Van poate fi comandat pe piața din Europa.

Renault a anunțat debutul comercial a lui Express Van

Noul furgon dezvoltat de constructorul francez promite mai multă calitate la interior și un plus de confort atât pentru șofer, cât și pentru pasagerul din dreapta. Furgonul afișează codurile stilistice ale mărcii Renault, exprimând robustețe și modernitate.

Francezii au acordat o atenție deosebită volumului de depozitare, dar și ergonomiei de la bord. Spațiile de depozitare, poziționate foarte accesibil în cabină, oferă un volum însumat de 47 litri. În partea din spate, zona cargo, volumul total de încărcare este de 3.3 până la 3.7 metri cubi.

Lungimea de încărcare ajunge la 1.91 de metri, iar lățimea maximă este de 716 mm. În funcție de motorizarea aleasă, furgonul va avea o sarcină utilă maximă cuprinsă între 650 și 780 de kilograme.

Noul Renault Express Van va fi echipat cu sistemul multimedia Easy Link și va avea sisteme de asistență precum Rear-View Assist, Blind Spot Warning, Front & Rear Park Assist și oglinda cu vedere panoramică.

VEZI ȘI: Un transportator german și-a pierdut temporar licența din cauza problemelor tehnice ale camioanelor

Pe piața din Europa, noul Renault Express Van va putea fi comandat fie cu motorul pe benzină de 1.3 litri TCe cu 100 de cai putere, fie cu propulsorul diesel de 1.5 litri dCi în versiuni de 75 sau 95 de cai putere. Toate propulsoarele vor fi echipate cu o transmisie manuală cu șase trepte.

Pe anumite piețe, Renault propune și motorul pe benzină de 1.6 litri SCe cu 110 cai putere și transmisie manuală cu 5 trepte.

Din aceeași categorie...

Back to top button