Sustenabilitate

Renault a primit prima comandă pentru D Wide Z.E. de 19 tone

Renault Trucks a anunțat semnarea primului contract pentru noul model electric D Wide Z.E. de 19 tone.

Primul client al camionului electric D Wide de 19 tone este compania britanică Recycling Lives. Camioanele vor fi echipate cu suprastructură pentru transport de containere pentru deșeuri.

Renault a primit prima comandă pentru D Wide Z.E. de 19 tone

Cele două camioane electrice se vor adăuga flotei Recycling Lives localizate la Recycling Park din Preston. Ele vor fi folosite pentru serviciile zilnice oferite pentru companii și persoane fizice.

Renault Trucks și-a extins recent gama Z.E. de camioane electrice cu modelul D Wide de 19 tone și mai multe opțiuni pentru ampatament. Datorită sarcinii utile mai mari și a manevrabilității, modelul cu două axe este ideal pentru transportul de containere pentru deșeuri.

VEZI ȘI: Gama de camioane electrice Renault, premiată în marea Britanie

Vehiculul comandat are un ampatament de 3.900 mm și patru pachete de baterii de câte 66 kWh. Autonomia este de până la 150 km cu o singură încărcare.

La fel ca în cazul tuturor camioanelor electrice Renault, și cele două comandate de Recycling Lives sunt susținute de o garanție de performanță pentru baterii. Aceasta garantează funcționarea adecvată a vehiculelor electrice pentru până la 10 ani.

Deși modelul are o masă maximă de 19 tone, în Marea Britanie el poate fi folosit doar până la 18 tone.

Din aceeași categorie...

Back to top button