Utilitare ușoare

Renault deschide comenzile pentru noile modele Trafic Combi și SpaceClass

Renault acceptă din această săptămână comenzi pentru noile versiuni Trafic Combi pentru transport de persoane și SpaceClass pentru clienți VIP.

Noile Trafic Combi și SpaceClass pot transporta până la 9 persoane și 1,8 metri cubi de bagaje. Ele vin cu o parte frontală complet redesenată, o semnătură LED actualizată și noi jante de aliaj de 17 inchi. Compartimentul pasagerilor este de asemenea reproiectat, având acum o înălțime a plafonului de 935 mm. Capacitatea spațiilor de stocare este mai mare cu până la 86 de litri și mai bine distribuită la interior.

Renault deschide comenzile pentru noile modele Trafic Combi și SpaceClass

Modelele integrează în bord un nou ecran tactil de 8 inchi și un sistem de încărcare prin inducție pentru telefoane. Conectivitatea face un nou pas înainte cu noul sistem multimedia Renault EASY LINK, ce dispune de sistem de navigare și este compatibil cu Apple CarPlay și Android Auto.

La capitolul sisteme de asistență notăm adaptive cruise control, active emergency braking, lane departure warning, unstable trajectory alert și blind spot warning. O caracteristică nouă este noul airbag frontal unic, care protejează ambii pasageri.

VEZI ȘI: Renault a anunțat debutul comercial a lui Express Van

Noile Trafic Combi și SpaceClass pot fi comandate cu trei motoare diesel: noul Blue dCi 110 (cu cutie manuală cu 6 viteze), noul Blue dCi 150 (cu cutie manuală sau EDC cu 6 trepte) și noul Blue dCi 170 (cu transmisie EDC cu 6 trepte). Toate versiunile dispun de tehnologie Stop & Start și sunt compatibile cu standardul Euro 6D FULL.

Noile modele Renault Trafic Combi și Renault SpaceClass vor fi lansate în mai 2021.

Din aceeași categorie...

Back to top button