Camioane

Renault Living Driver Single Cab cu lavoar, dulap cu sertare, canapea și masă

Dietrich GmbH, un dealer Renault Trucks din Germania, a pregătit o cabină T High Sleeper cu totul specială, Living Driver Single Cab, care are lavoar, dulap cu sertare, canapea și masă.

Dietrich spune că în piață există o cerere foarte mare de cabine individuale foarte confortabile. De aceea, a pregătit un mobilier special, care înlocuiește patul de jos și scaunul pasagerului.

Renault Living Driver Single Cab cu lavoar, dulap cu sertare, canapea și masă

Rezultatul este Renault T Living Driver Single Cab, o configurație care combină în mod ingenios un lavoar, o masă pliabilă, un dulap cu sertare care joacă și rolul de canapea de colț, dar și un dulap vertical în colțul opus. Ușa pasagerului este blocată, dar, în schimb, șoferul se poate deplasa pe întreaga lungime a cabinei.

VEZI ȘI: Volvo FH16 cu cabină Globetrotter XXXL (FOTO)

Când vrea să mănânce, șoferul poate sta pe canapea și să desfacă masa pliabilă de la perete. Apoi, el se poate relaxa pe canapeaua de colț, cu picioarele spre parbriz. Sub saltea are la dispoziție un frigider, dar și alte sertare.

Bazinul pentru spălat ocupă unul dintre sertarele de la dulapul vertical din spatele scaunului șoferului. Robinetul și scurgerea sunt conectate la un rezervor de apă curată și altul pentru apă uzată. Zona centrală dispune inclusiv de un sistem de iluminare indirectă.

Pentru somn, șoferul poate folosi patul de sus. Mai multe imagini și informații puteți găsi aici.

Din aceeași categorie...

Back to top button