Utilitare ușoare

Renault Master Van H2-TECH, disponibil în noi versiuni

HYVIA va prezenta la SOLUTRANS o nouă platformă pentru utilitara electrică alimentată cu hidrogen Renault Master Van H2-TECH.

Noua arhitectură va fi răspunsul pentru nevoi mai largi ale utilizatorilor profesionali, cu introducerea a trei noi versiuni: L2H2 (10,4 mc), L3H2 (12,6 mc) și L3H3 (14,4 mc).

Renault Master Van H2-TECH, disponibil în noi versiuni

Expusă la standul HYVIA va fi noua versiune L3H2 cu suprastructură pentru vehicule atelier construită de carosierul Kollé. Primele livrări sunt așteptate din trimestrul al doilea al anului 2024.

Pe lângă modelul L3H2, HYVIA va prezenta o conversie a deja cunoscutei versiuni L3H3+, carosată de Sortimo, pentru operațiuni after-sales. HYVIA va organiza și teste dinamice cu versiunea L3H3+.

VEZI ȘI: Test cu camionul electric Renault Trucks E-Tech D 16T: Esențial

Noua arhitectură Renault Master Van H2-TECH are avantajul unei sarcini utile mai mari (până la 1.389 kg) și a posibilității unor conversii noi. Noile versiuni au nevoie de mai puțin de 5 minute pentru realimentare, iar autonomia de 320 km (ciclu WLTC) este menținută și în sezonul rece.

HYVIA va prezenta la SOLUTRANS o nouă platformă pentru utilitara electrică alimentată cu hidrogen Renault Master Van H2-TECH

Pe baza noului Renault Master ce va fi prezentat de Renault la SOLUTRANS, HYVIA dezvoltă o viitoare generație de utilitare alimentate cu hidrogen, disponibilă în mai multe versiuni, care va fi lansată la începutul lui 2025.

Din aceeași categorie...

Back to top button