Renault Trucks a lansat ediția aniversată T High 1894 Edition

Renault Trucks a lansat ediția aniversată T High 1894 Edition
Renault Trucks aniversează 125 de ani de istorie prin intermediul unei noi ediții limitate, denumită T High 1894 Edition.

Combinând un stil modern cu trimiteri la istoria mărcii franceze, ediția specială T High 1894 Edition, va fi comercializată în doar 125 de exemplare pe piața din Europa.

Renault Trucks a lansat ediția aniversată T High 1894 Edition

La aniversarea a 125 de ani de experiență și inovație, Renault Trucks a lansat T High 1894 Edition, o nouă ediție limitată care combină un stil modern cu trimiteri la istoria mărcii franceze.

Ediția specială T High 1894 Edition, ce poartă culorile mărcii Berliet, va fi comercializată în doar 125 de exemplare pe piața din Europa.

Cabina camionului este vopsită în culoarea ”midnight blue”, în timp ce anumite părți ale acestuia, inclusiv grila radiatorului, au fost vopsite cu galben auriu, iar alte componente, cum ar fi jantele, în roșu. Tot pentru un efect vizual care să placă ochiului, camionul a fost echipat cu goarne aurii și un set de proiectoare pe acoperișul cabinei.

Semnătura „Edition 1894” de pe spatele cabinei și laterale acesteia, nu fac altceva decât să scoată în evidență vechimea mărcii franceze.

Renault Trucks a lansat ediția aniversată T High 1894 Edition

Carenajele laterale afișează un logo special desenat pentru această ocazie, cu contururile camioanelor iconice ale mărcii, formând diamantul Renault Trucks, care are elementul reprezentativ al logo-ului Berliet – o locomotivă – în centru.

Sub cabină atent decorată, T High 1894 Edition are un propulsor de 13 litri ce dezvoltă 520 CP.

Interiorul cabinei afișează aceeași schemă cromatică, cu bordul și volanul în albastru și cu fețele ușilor având o tapițerie în roșu cu albastru. Gurile de ventilație, încercuite cu roșu, completează armonia interioară a vehiculului.

Renault Trucks a lansat ediția aniversată T High 1894 Edition

Scaunele Recarosunt îmbrăcate în piele neagră cusută cu ață roșie, iar tetierele sunt brodate cu semnătura „Edition 1894”, în auriu.

T High 1894 este echipat, de asemenea, cu preșuri cu cusături roșii și draperii aurii.

Această ediție limitată este echipată, de asemenea, cu echipamente de top, pentru a îmbunătăți confortul șoferului, cum ar fi ecran LCD „Edition 1894” și display secundar ROADPAD+ cu cameră pentru marșarier.

De asemenea, camionul vine echipat cu toate sistemele de asistență și siguranță la bord.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.