CamioaneIAA Hanovra

Renault Trucks a lansat ediția specială T High Edition

Cu ocazia celui mai mare târgului de vehicule comerciale IAA Hanovra, Renault Trucks a lansat o ediție specială a modelului T High sub numele de High Edition.

Versiunea High Edition a lui T High, nava amiral a gamei de camioane pentru distanțe lungi a francezilor, vine cu numeroase caracteristici care scot în evidență designul său, îmbunătățind totodată condusul și confortul în timpul deplasărilor. Acest model a fost expus de Renault Trucks la standul său din cadrul IAA 2016.

Demn succesor al lui Renault Magnum, Renault T High are cabină cu podea dreaptă care o face extrem de spațioasă, aceast tip de cabină fiind apreciat de către șoferii de cursă lungă. Pentru a asigura un confort maxim șoferilor, Renault Trucks a mers mai departe și a lansat o serie specială sub numele de High Edition.

Renault Trucks a lansat ediția specială T High Edition

Cu o cabină vopsită într-un negru elegant, jante de aluminiu și elementele stilistice vopsite în roșu sau cu aspect de carbon, T High Edition iese în evidență pe drum. Design-ul interior al lui T High Edition continua ideea exterioară, acesta fiind ornat cu linii roșii fine ce se potrivesc perfect cu mânerele ușilor, tot roșii.

Cabina include același stil de pluș cu elemente de tapițerie din piele sau cu aspect carbon-look pe care este embosat logo High Edition. Pentru un confort suplimentar, volanul și cele două cotiere ale scaunului șoferului din T High Edition sunt disponibile în piele. Printre alte caracteristici care completează atmosfera interioară plăcută a acestei ediții speiciale se numără iluminat soft al spoturilor de-a lungul culoarului atunci când șoferul se află în repaus, și lumini de culoare roșie pentru un confort maxim în timpul deplasării pe timp de noapte.

VEZI ȘI: O zi în cabina lui Renault T High 520 Maxispace

Renault T High Edition este echipat cu propulsorul de 13 litri cu sistem de injecție common rail ce dezvoltă 520 CP și, pentru a oferi un consum de combustibil optim, acesta a primit pachetul Fuel Eco+ cu Optivision, sistemul predictiv de controlul al vitezei de croazieră, cu GPS.

De asemenea, camionul vine cu pachetul aerodinamic ce conține elemente precum deflectoare montate pe cabină și deflectoare laterale. Pentru a maximiza siguranța șoferului și a celorlalți participanți la trafic, aceasta ediție specială a fost înzestrată cu pachetul Protect, care include control al vitezei de croazieră adaptiv, faruri cu xenon și lămpi de semnalizare suplimentare.

Ediția specială Renault T High Edition este expusă în cadrul standului Renault Trucks de la IAA Honovra unde mai poate fi văzut și atins până pe 29 septembrie.

Urmărește #infotrucker pe FacebookInstagramTwitterYouTube

 

Din aceeași categorie...

Back to top button