Utilitare ușoare

Renault Trucks a lansat ediția specială Master Red Edition

Renault Trucks marchează debutul comercial al noului Master cu o ediție specială, echipată cu cele mai bune tehnologii disponibile pe noul model, denumită Red Edition.

Versiunea Renault Master Red Edition este disponibilă pe toate variantele de caroserie (furgon, șasiu, platformă) și este echipat standard cu motorul diesel de 150 de cai putere și 385 Nm.

Renault Trucks a lansat ediția specială Master Red Edition

La nivel exterior, Renault Master Red Edition primește o grilă frontală cromată, diferită de cea disponibilă pe versiunile standard, și faruri cu LED. La interior, clienții vor primi o măsuță care poate fi pliată gândită pentru a genera o zonă suplimentară de lucru sau de relaxare.

Tot standard, clienții care aleg varianta de lansare Master Red Edition vor primi și sistemul de încărcare wireless pentru telefoanele mobile.

Tot pe lista de echipamente, Renault a pus următoarele: aer condiționat, regulator de viteză și limitator, pornire automată a farurilor și ștergătoarelor.

VEZI ȘI: Goodyear a lansat noile generații de anvelope pentru camion KMax GEN-2 și Fuelmax GEN-2

Opțional, francezii vin cu o serie de tehnologii moderne menite să-i ușureze viața celui afla la volan.

Aceștia propun următoarele: sistemul care oferă o vizibilitate în spate permanentă (un ecran conectat la o cameră video amplasată pe spatele mașinii), asistență la parcare (integrează și senzori față), avertizare cu privire la vehiculele aflate în unghiul mort, sistem de blocare suplimentară a ușilor din spate și sistemul de infotainment Medianav 4 cu ecran tactil de 7 inch și compatibil cu Android Auto și Apple CarPlay.

Din aceeași categorie...

Back to top button