Renault Trucks cel mai bun furnizor al Fraikin Group

Fraikin Group

Producătorul de camioane, Renault Trucks, a fost votat „Best Supplier Of the Year 2015” de către Fraikin Group, liderul european de închirieri de vehicule comerciale.

După o analiză detaliată a 50 de angajați, Renault Trucks a fost ales furnizorul numărul unu dintr-o listă de 23 de companii, datorită calității relațiilor sale cu clienții și îndeplinirea angajamentelor vis-a-vis de aceștia.

Candidații pentru câștigarea titlului s-au jurizat pe baza mai multor criterii: capacitatea de a oferi grupului Fraikin suport atât înainte cât și după vânzare, reacție la cerințele comerciale și tehnice ale clienților, respectarea angajamentelor de licrare la timp și conformitatea produsului plus capacitatea lor de a oferi produse inovatoare care corespund cu nevoile clienților și ale pieței. În competiție au intrat 23 furnizori internaționali de șasiuri și echipamente, Renault Trucks fiind desemnat câștigător datorită calității sale în „relația cu clienții” și performanțele în toate celelalte domenii.

Renault Trucks cel mai bun furnizor al Fraikin Group

Pentru a desemna cei mai buni furnizorii internaționali, Fraikin Group a efectuat un studiu Aceștia au evaluat fiecare marcă în baza unor criterii diferite, care au fost ulterior susținute de date cantitative colectate în cadrul companiei. Prin intermediul acestui sondaj care a avut loc în timpul conferinței anuale, Fraikin Group a țintit să-și îmbunătățescă metodele de analiză și performanțele furnizorilor.

Camioanele Renault Trucks înseamnă 10% din totalul flotei, compania operând 4.900 de unități din toate mărcile în 14 țări europene.

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

Follow #infotrucker