CamioaneȘtiri

Renault Trucks D Cab 2m: Transport de calitate al cailor

Complet echipat și cu o sarcină utilă impresionantă, cel mai recent model Renault Trucks D Cab 2m al producătorului Dickenherr, specializat în construcția de camioane pentru transportul cailor, este sigur câștigător.

Satisfacerea nevoilor sofisticaților proprietari de cai de valoare pentru reproducere și competiții, este principalul obiectiv al lui Klaus Dickenherr și a companiei sale Dickenherr Trucks & Trailer GmbH, specializată în producția de vehicule speciale cu sediul în orașul Baden-Wьrttemberg de Aalen.

În ultimii ani, am observat o creștere a cererii pentru vehicule de transport a cailor cu două sau trei spații, combinate cu un interior de locuit de înaltă calitate. Cu toate acestea, cele mai comercializate șasiuri de camioane au fost incapabile să răspundă necesităților companiei germane, noul Renault Trucks D Cab 2m, de 7,5 tone fiind baza perfectă, explică Klaus Dickenherr.

Renault Trucks D Cab 2m: Transport de calitate al cailor

Spațiile exclusive de locuit oferă călătorilor un nivel de top de dormit, fiind spațioase și luminoase și prevăzute cu o canapea lungă, care se poate transforma într-un al doilea pat dublu. O chicinetă cu frigider, chiuveta si plita este disponibilă, precum și o mulțime de spațiu de stocare, aer condiționat, un sistem de încălzire staționar și TV prin satelit. Un alt eveniment important este baie separată, cu duș și bazin din oțel inoxidabil, și o toaletă cu un bazin și spațiu de depozitare suplimentar.Cabina de locuit și spațiul de transport sunt legate între ele printr-un pasaj.

Dickenherr GmbH a avut deja succes cu modelul Renault Trucks D Cab 2m acesta fiind prezentat cu succes la câteva expoziții și evenimente ecvestre, unde a fost bine recepționat de clienți. O altă configurație denumită „Compact Living”, cu spații de locuit mai mici, masa proprie redusă este disponibilă pentru a permite până la trei boxe de cai.

Suntem deja în lucru pe două comenzile ale clienților pentru această configurație, explică Klaus Dickenherr.

Din aceeași categorie...

Back to top button