Camioane

Renault Trucks D Wide 320 este ”Sustainable Truck of the Year 2021”

Modelul Renault Trucks D Wide 320 a fost încoronat cu titlul de ”Sustainable Truck of the Year 2021”, la categoria Distribuție.

Recent, publicația italiană Vado e Torno a acordat titlul de ”Sustainable Truck of the Year 2021”, la categoria Distribuție, modelul Renault Trucks D Wide 320.

Renault Trucks D Wide 320 este ”Sustainable Truck of the Year 2021”

Anual, Vado e Torno acordă ”Sustainable Truck of the Year” pentru dezvoltare sustenabilă a vehiculelor comerciale la trei categorii: Transport pe distanțe lungi, Distribuție și Vehicule comerciale.

VEZI ȘI: Kögel Telematics furnizează date către toate portalurile telematice uzuale

Juriul a premiat modelul D Wide 320 pentru versatilitatea, eficiența și productivitatea sa, respectiv pentru îmbunătățirile aduse de către producător francez în termeni de confort, vizibilitate și siguranță pentru șofer.

„Performanțele cutiei automatizate de viteze Optidriver, combinate cu eficiența pachetului Fuel Eco – dotat cu funcțiunea Optiroll – asigură un consum redus de combustibil și, astfel, niveluri foarte scăzute de emisii. Renault Trucks D Wide 320 îndeplinește cerințele transportului regional și urmărește profitabilitatea în rândul transportatorilor. Nu în ultimul rând, cu modelul D Wide, Renault Trucks a ridicat foarte mult ștacheta în ceea ce privește confortul șoferului”, a rezumat juriul.

 

Din aceeași categorie...

Back to top button