Camioane

Renault Trucks prezintă noul camion urban D Wide ZE LEC

Gama Renault Trucks de camioane electrice se extinde după lansarea europeană a modelului urban cu intrare joasă D Wide ZE LEC (Low Entry Cab).

Camionul electric este echipat cu o cabină nouă, special proiectată pentru a facilita operațiunile de colectare de deșeuri și a proteja siguranța operatorilor și a utilizatorilor vulnerabili ai drumurilor.

Renault Trucks prezintă noul camion urban D Wide ZE LEC

Cu o intrare mai joasă cu 200 mm decât la modelele de distribuție, Renault Trucks D Wide ZE LEC permite operatorilor să acceseze cabina ușor și sigur. Intrarea se face cu ajutorul unei singure trepte aderente, iar ușile au deschidere largă, la 90 de grade.

Poziția joasă a cabinei oferă și o vizibilitate directă excelentă, ducând la o protecție optimă a pietonilor și bicicliștilor. Pentru un plus de vizibilitate se pot comanda opțional ferestre suplimentare poziționate în partea din spate a cabinei.

VEZI ȘI: Un model Renault D Wide Z.E. este primul camion electric din Italia

Cabina spațioasă a camionului electric poate găzdui șoferul și un echipaj de până la 3 membri. Podeaua plată opțională permite libertatea de mișcare la interior, dar și accesul pe ambele părți.

Renault Trucks a dezvoltat modelul D Wide Z.E. LEC în colaborare cu carosierul Estepe. Modelul este disponibil în versiune 6×2, cu ultima axă direcțională, pentru manevrabilitate optimă.

Modelul poate fi comandat în toată Europa, dar pozele de lansare și specificațiile ne fac să credem că principala piață vizată este cea din Marea Britanie.

Renault Trucks prezintă noul camion urban D Wide ZE LEC

Din aceeași categorie...

Back to top button