CamioaneGreenZone

Renault Trucks deschide comenzile pentru modelele E-Tech T și E-Tech C

Renault Trucks a anunțat deschiderea precomenzilor pentru modelele electrice E-Tech T pentru transport regional și E-Tech C pentru construcții.

Producția camioanelor electrice de 44 de tone va începe la finalul anului 2023, în Bourg-en-Bresse (Franța). Modelele E-Tech T și C pot fi configurate cu două sau trei motoare electrice, pentru o putere totală de până la 490 kW (666 CP).

Renault Trucks deschide comenzile pentru modelele E-Tech T și E-Tech C

De asemenea, clienții pot alege între 4 și 6 pachete de baterii, cu o capacitate totală de 390-540 kWh. Încărcarea se poate face la curent alternativ (până la 43 kW) sau la curent continuu (până la 250 kW). Camioanele pot parcurge până la 300 km cu o singură încărcare și până la 500 km pe zi, cu o încărcare intermediară de o oră la 250 kW.

Celulele și modulele de baterii vor fi furnizate de Samsung SDI și asamblate la fabrica Volvo Group din Gent (Belgia). Pentru a putea fi adaptate la orice tip de suprastructură și aplicație, modelele Renault Trucks E-Tech T și E-Tech C pot fi echipate cu trei tipuri de prize de putere: electrice, electromecanice sau pe cutia de viteze Optidriver.

Modelele cap tractor pot fi comandate în versiuni 4×2 sau 6×2, cu cabină lungă și ampatament de 3.900 mm. Modelele rigide sunt disponibile în versiuni 4×2, 6×2 sau 8×4 tridem, cu cabine scurte sau lungi și cu 11 ampatamente, între 3.900 și 6.700 mm.

VEZI ȘI: Amazon va transporta colete în Germania cu 20 de camioane Volvo FH Electric

Pentru operațiuni fără griji și performanțe optimizate, camioanele electrice pot beneficia de servicii precum contractul de întreținere predictiv Start & Drive Predict, care monitorizează starea bateriei și uzura componentelor, previne timpii de imobilizare neprevăzuți și permite gruparea operațiunilor de întreținere.

Modelele E-Tech T și E-Tech C sunt compatibile și cu programul de management al flotei Optifleet, care permite șoferilor să-și plănuiască rutele, atribuie misiuni de la distanță, informează clienții despre timpii de livrare și monitorizează starea de încărcare a bateriei în timp real, pentru a optimiza consumul de energie.Renault Trucks prezintă modelele electrice T E-Tech și C E-Tech

Din aceeași categorie...

Back to top button