GreenZone

Renault Trucks E-Tech D Wide pentru Paulaner Brewery

Paulaner Brewery a primit recent un camion electric Renault Trucks E-Tech D Wide cu suprastructură de transport de băuturi.

Fabrica Paulaner din Munchen folosește acum un camion electric pentru livrările de bere: la 22 ianuarie a primit un camion Renault Trucks E-Tech D Wide 4×2 cu suprastructură pentru băuturi Safe Server.

”În termeni de reducere a emisiilor de CO2, transportul joacă un rol important în combaterea schimbărilor climatice. Suntem fericiți că am găsit în Renault Trucks un partener alături de care putem face o contribuție la combaterea încălzirii globale”, a declarat Ralf Krön, coordonator de tehnologie la Paulaner.

”Sunt încântat de colaborarea cu Paulaner Brewery, care își poate livra acum berea bavareză într-o manieră neutră din punct de vedere climatic”, a spus și Frederic Ruesche, Director al Renault Trucks Germania.

VEZI ȘI: Test cu camionul electric Renault Trucks E-Tech D 16T: Esențial

Camioanele electrice Renault Trucks au parcurs până acum un total de 11,6 milioane km la nivel mondial. Ca rezultat, 11.300 de tone de CO2 au fost economisite doar în Germania.

În noiembrie 2023 a început și producția de serie a modelelor Renault Trucks E-Tech T și C. Astfel  producătorul francez are acum o gamă completă de vehicule electrice, de la 2,8 tone la 44 de tone, cea mai extinsă din Europa.

Din aceeași categorie...

Back to top button