IAAȘtiri

Renault Trucks expune cea mai modernă gamă de camioane la Hanovra

Renault Trucks va expune în perioada 25 septembrie – 2 octombrie, în cadrul standului A05 din Hala 17 de la IAA Hanovra 2014, cea mai nouă și mai completă gamă de autovehicule pentru transport pe distanțe lungi, distribuție grea și ușoară, construcții și aplicații speciale.

Conform motto-ului care a stat la baza lansării pe piață a noiilor game „un camion este un centru de profit” noile camioane ale constructorului lionez oferă clienților un instrument perfect, robust și eficient de lucru, fiind adaptate la nevoile lor operaționale.

Renault Trucks expune cea mai modernă gamă de camioane la Hanovra

Pe lângă camioane în sine, francezii propun un pachet de servicii și soluțiile atractiv pentru reducerea consumului de combustibil și creșterea eficienței costurilor vehiculelor. Optifleet soluția de management al flotei, instruire în conducere economică și OptiTrack, un sistem care permite vehiculelor de șantier de a dobândi temporar puteri de lucru suplimentare, menținând un consumul redus pe teren regulat.

Așa cum și-a obișnuit cleinții și fanii, Renault Trucks va prezenta în cadrul standului și un concept, ce oferă o serie de soluții care vor permite obținerea unui consumul de carburant mai redus în viitorul nu foarte indepărtat.

[nggallery id=37]

Lista vehiculelor expuse în cadrul IAA Hanovra 2014 (Stand A05, Hala 17)
-Renault Trucks T 520
-Renault Trucks T 430 Optifuel
-Renault Trucks T 430
-Renault Trucks K 460
-Renault Trucks C 460 Optitrack
-Renault Trucks D 12 Biodiesel
-Renault Trucks D Cab 2 m
-Renault Maxity
-Noul Renault Master cu tracțiune spate și roți jumelate

Conferința de presă Renault Trucks în cadrul IAA va avea loc miercuri, 24 septembrie, la ora 11 la standul Renault Trucks, Hala 17, standul A05.

Din aceeași categorie...

Back to top button