Renault Trucks Franta garanteaza camioanele rulate 240.000 km sau doi ani

Renault Trucks Franta garanteaza camioanele rulate 240.000 km sau doi ani

Pentru a satisface nevoile clientilor sai de camioane rulate, Renault Trucks Franta a extins garantia oferita prin programul Selection la 240.000 km sau doi ani pentru modelele fabricate recent si verificate de expertii Renault Trucks. Programul Selection, ofera cea mai lunga perioada de acoperire (120.000 km sau un an) de pe piata si este disponibil in toata reteaua Renault Trucks din Europa, inclusiv in Romania.

Renault Trucks Franta ofera clientilor sai garantia extinsa la achizitia unui camion uzat dintr-o selectie de camioane Premium Route 460 Euro V EEV, cu mai putin de 350.000 km rulati. Inainte de a fi oferite spre vanzare, aceste vehicule, care au un istoric de intretinere inregistrat, sunt supuse de catre echipa Renault Trucks la nu mai putin de 80 de verificari.

Renault Trucks Franta garanteaza camioanele rulate 240.000 km sau doi ani

Cei 240.000 km sau doi ani de garantie prin programul Selection includ in pretul vehicului, o previziune exacta a costurilor de operare pentru managerii de flote. Pentru aceasta garantie, Renault Trucks ofera cea mai lunga perioada de acoperire de pe piata, pentru toate incidentele care implica motorului, cutia de viteze si axele.

In prezent, Premium Route 460 Euro 5 EEV vehiculului, impreuna cu Selection 240,000 km sau doi ani garantie, este disponibil in intreaga retea Truckplus, lider pe piata franceza de vehicule comercale. Cu oferta sa completa de peste 1.500 de vehicule uzate si servicii adecvate, Renault Trucks ofera managerilor de flote si transportatori in cautarea de vehicule second hand o solutie practica si viabila.

Follow #infotrucker