Renault Trucks își mărește rețeaua de service în România

Conform strategiei sale de extindere la nivel național în urma reorganizării, Renault Trucks parte a grupului Volvo va deschide în acestă lună un nou centru de service în Constanța după București, Brașov, Cluj, Timișoara și cel mai recent deschis, Oradea.

La fel ca și celelalte locații, noul centru de service este aliniat la standardele de calitate Renault Trucks și beneficiază de echipamente moderne de diagnoză și control, scule și dispozitive speciale Renault Trucks și de experiența unor tehnicieni permanent testați și instruiți în cadrul programelor de training specializate. La fel ca orice centru de service Renault Trucks acesta va folosi numai piese OEM Renault Trucks.

Renault Trucks își mărește rețeaua de service în România

„Știm cu toții că situația economică actuală este în continuare dificilă, de aceea, mai mult ca oricând, utilizarea cu maximă eficiență a camioanelor și a celorlalte resurse este prioritară. Iar pentru aceasta, o întreținere corespunzatoare, în centre autorizate și folosind piese originale, reprezintă cea mai sigură și durabilă alternativă“, a declarat Sigurd Wandel, General Manager Volvo Group România.

Follow #infotrucker