Economic

Renault Trucks oferă soluții de finanțare pentru achiziția de camioane electrice

Pentru a le permite clienților să realizeze cu ușurință tranziția energetică, Renault Trucks le oferă acestora soluții de finanțare pentru achiziția de camioane electrice.

Întrucât costul de achiziție al unui camion electric nu ar trebui să împiedice tranziția energetică a companiilor de transport, Renault Trucks oferă soluții bune de finanțare pentru clienții care vor să aleagă vehicule din gama ZE.

Renault Trucks oferă soluții de finanțare pentru achiziția de camioane electrice

Costul unui vehicul electric trebuie studiat în ansamblu, în sensul că trebuie luat în considerare costul total de operare și nu doar cel de achiziție.

Deși un camion electric este mai scump de decât un camion diesel, vehiculul cu emisii zero va fi mai economic în utilizare: necesită puține operațiuni de întreținere, iar costurile cu energia electrică sunt mai mici.

„Problema finanțării și asigurării unui vehicul electric ar trebui abordată foarte devreme în procesul de achiziție”, a explicat Tabitha Carpenter, vicepreședinte al serviciilor financiare Renault Trucks.

VEZI ȘI: Key as a Service transformă telefonul mobil într-o cheie de acces în camion

Pentru fiecare dintre clienți, Renault Trucks oferă o soluție de finanțare personalizată, care le va oferi acestora un control optim asupra costurilor și le va permite să își desfășoare activitatea cu încredere.

Deși soluțiile financiare pot varia de la o piață la alta, Renault Trucks vine cu trei oferte principale: credit în rate standard, leasing financiar și contracte de leasing operațional, fiecare dintre acestea cu plusurile și minusurile sale.

Din aceeași categorie...

Back to top button