Camioane

Renault Trucks prezintă designul modelelor electrice T și C

Renault Trucks a dezvăluit astăzi designul camioanelor electrice grele E-Tech T și E-Tech C, primele care vor purta noul logo al producătorului.

Versiunile electrice T și C vor fi produse din 2023 la fabrica Renault Trucks din Bourg-en-Bresse și sunt deja disponibile pentru comenzi. Compania oferă acum soluție electrice începând de la o bicicletă de marfă de 650 kg până la autotractoare și camioane de construcții de 44 de tone.

Renault Trucks prezintă designul modelelor electrice T și C

Noile modele electrice pentru distribuție regională și construcții au un design asemănător gamei Evolution, dar cu schimbări în partea din față, specifice propulsiei electrice. În primul rând, Renault Trucks E-Tech T și C primesc semnătura grafică proprie camioanelor electrice ale mărcii: capace de roți și bandă albastră verticală pe lateralele vehiculului și înscripționarea Renault Trucks E-Tech în partea frontală. Camioanele sunt, de asemenea, echipate cu o nouă placă de emblemă din plexiglas albastru.

VEZI ȘI: Test cu camionul electric Renault Trucks D E-Tech 16T: Esențial

Pentru a crește siguranța, partea frontală a vehiculelor a fost avansată cu 115 mm și au fost instalați senzori de proximitate pe părțile laterale. Șasiul este, de asemenea, echipat cu o treaptă retractabilă, care maximizează spațiul destinat bateriilor.

Design inspirat din lumea muzicii electronice

În ceea ce privește grila față, complet redesenată, designerii Renault Trucks s-au inspirat din lumea muzicii electronice, cu un model care amintește de un egalizator de sistem audio. Pentru a consolida acest efect electromecanic, partea frontală a vehiculului este complet vopsită.

În fine, Renault Trucks E-Tech T și C prezintă noul logo al mărcii, cu elemente actualizate. Plasat pe grila frontală, diamantul din aluminiu lustruit, pe fond negru strălucitor, îi conferă vehiculului un aspect modern și sofisticat.

Renault Trucks prezintă designul modelelor electrice T și C

Schimbarea de identitate vizuală a Renault Trucks, transpusă intr-un logo ferm, monocrom, afirmă accelerarea și angajamentul producătorului față de decarbonizarea transportului.

Renault Trucks E-Tech T și C sunt deja disponibile pentru precomandă prin subsidiarele Renault Trucks din Europa. Producția modelelor Renault Trucks E-Tech T și C este programată să înceapă la sfârșitul anului 2023, în Bourg-en-Bresse, Franța.

Renault Trucks prezintă designul modelelor electrice T și C

Din aceeași categorie...

Back to top button